Actueel autonieuws

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in midden Nederland! Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een CE en code 95 rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Steek jij graag je handen uit de mouwen en word jij er enthousiast van om in een omgeving van 20.000m² vol met auto onderdelen te staan? Kom dan snel langs bij ons in Roosendaal en voeg je toe aan ons magazijn team!

Ben jij target minded, commercieel onderlegd en wil jij iedere dag weer het beste uit jezelf halen? Sluit je dan aan bij Van der Ven Auto's!

Als baliemedewerker Vrijwaren werk je achter onze receptie, dit is DE spil van ons bedrijf. Je hebt veel contact met collega’s en bent daarnaast het aanspreekpunt voor klanten en onze eigen chauffeurs. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het foutloos overschrijven en op naam zetten van onze ingekochte voertuigen. Het nauwkeurig invoeren van administratieve gegevens in geautomatiseerde systemen is hierbij van groot belang.

Wordt je er elke keer weer blij van als jij de beste man op de beste werkplek hebt kunnen zetten, denk je graag mee met een organisatie om deze verder te helpen en vind je het super tof om relaties op te bouwen met externe partijen? Sluit je dan aan bij ons HR team!

Vind jij het hergebruiken van auto onderdelen ook zo belangrijk en wil jij graag jouw steentje bijdragen aan duurzame autorecycling? Als demonteur ben je onderdeel van ons demontageteam. Je bent verantwoordelijk voor het demonteren van carrosserie- en technische auto-onderdelen; duurzame autorecycling.

Voor de vacature van Transportplanner zijn wij op zoek naar een gedreven persoonlijkheid die enkele jaren ervaring in de logistiek heeft opgedaan en in het bezit is van minimaal een MBO niveau 4 diploma in de studie richting logistiek/transport.

Als Demontage/ magazijnmedewerker heb jij een allround functie binnen onze organisatie! Je wordt ingezet op afdeling Magazijn, Demontage. Vind je het ook leuk om contact met klanten te hebben dan kun je ook bij ons aan de pomp staan. 

Venyard is per direct op zoek naar een gemotiveerde kracht die weet van aanpakken! In deze functie ben je een techneut, logistiek medewerker en opruimer in één. Jij doet er alles voor om te zorgen dat de voorraad en het terrein altijd op en top uitziet. Je werkt in een klein team met twee belangrijke taken.

Vind jij het heerlijk om mee te bouwen aan de zichtbaarheid en vindbaarheid van een organisatie? Zijn de termen SEO en linkbuilding jou niet onbekend en heb je een goede dosis creativiteit? Sluit je dan aan bij ons Marketing Team en ervaar ons familiebedrijf met een echt ondernemers hart!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Harderwijk/ Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Ermelo/ Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!