Actueel autonieuws

Heeft je auto schade of wil je jouw auto pimpen? Dan zijn gebruikte onderdelen de meest rendabele oplossing. Dit is in het algemeen veel goedkoper dan het gebruiken van nieuwe onderdelen. Op het YouTubekanaal van Van der Ven staan instructievideo’s. In de instructievideo’s wordt uitgelegd op welke manier je auto onderdelen kan demonteren.

Een autodemontagebedrijf oftewel een autosloperij is een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoud met het demonteren van auto’s. Een autodemontagebedrijf beschikt over de middelen om auto’s te recyclen. Van der Ven is een demontagebedrijf gespecialiseerd in milieuvriendelijke recycling van het voertuig. 

Het 'deurtje van de sloop' is tegenwoordig een portier uit de recycleketen. Hoe je het beestje ook noemt, feit blijft dat gebruikte auto-onderdelen omwille van de portemonnee en een betere wereld een prima alternatief zijn voor nieuwe. Helaas is zorgeloos uitruilen van onderdelen niet altijd mogelijk.

Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn?

Wij zoeken een enthousiaste verkoper die graag in een jong team werkt. Als verkoper occasions ben jij de adviseur, kenner en vraagbaak voor onze particuliere en zakelijke klanten bij de inkoop, verkoop en export van gebruikte auto’s.

Ben jij dat verkooptalent, beschik jij over voldoende autokennis en streef jij naar maximale klanttevredenheid? Dan ben jij de geschikte persoon die ons verkoopteam kan komen versterken!

Chat
Vekoop nu je auto