Actueel autonieuws

Onze Venyard is op zoek naar een enthousiaste: Baliemedewerker (m/v) Als baliemedewerker werk je op de receptie, dit is de spil van ons bedrijf.

Ben jij een HR goeroe die graag zijn handen uit de mouwen steekt, een echte aanpakkers mentaliteit heeft en word jij er gelukkig van een organisatie te helpen bij het waarmaken van zijn groei ambities? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit je aan bij ons familiebedrijf met een echt ondernemers hart.

Leef jij voor het behalen van de beste commerciële resultaten en lijkt het jou een uitdaging om onze ambities te vertalen naar keiharde cijfers middels excellente klantloyaliteit en een hoge klanttevredenheid? Sluit je dan als people manager aan bij ons Inkoop team!

Heb jij een passie voor auto’s, ben je commercieel onderlegd en wil je onderdeel zijn van een van de grootste automotive bedrijven in de Benelux? Sluit je dan aan bij ons Inkoop Team!

Leef jij voor het maken van de meest efficiënte planning, zodat jouw collega’s de dag vlekkeloos kunnen doorlopen en we de hoogst haalbare targets behalen? Ben je daarnaast per direct beschikbaar? Sluit je dan aan bij ons Transport Team in Roosendaal. 

Ben jij woonachtig in midden - noord Nederland, in het bezit van een BE en/of CE rijbewijs en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Sluit je dan aan bij ons Transport team! 

Wordt je er elke keer weer blij van als jij de beste man op de beste werkplek hebt kunnen zetten, denk je graag mee met een organisatie om deze verder te helpen en vind je het super tof om relaties op te bouwen met externe partijen? Sluit je dan aan bij ons HR team!

Vind jij het hergebruiken van auto onderdelen ook zo belangrijk en wil jij graag jouw steentje bijdragen aan duurzame autorecycling? Dan delen wij een passie en zouden wij jou graag ontmoeten. Sluit je aan bij ons productieteam!

Heb jij gevoel voor cijfers, werk je accuraat en vind jij een goed lopende boekhouding ook het hart van een organisatie? Dan delen wij een passie en zouden wij jou graag ontmoeten. Sluit je aan bij ons Finance team!

Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van je C(E) of BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport team!

Een kraanmachinist bij Van der Ven autorecycling maakt een belangrijk onderdeel uit van het gehele recyclingproces.

Heeft u een auto met een defect? Dit kan bijvoorbeeld zijn een kapotte motor, versnellingsbak, te veel schade etc. Uw auto is dan economisch total los, dat wil zeggen dat de schade duurder is dan de waarde van de auto.