Actueel autonieuws

Is er beslag gelegd op je auto? Geen zorgen, je kunt je auto nog steeds aanmelden bij Van der Ven Auto's.

Zoek je een veelzijdige baan met veel klantcontact als Administratief medewerker? Dan zouden wij jou graag ontmoeten. Sluit je aan bij Van der Ven Auto's!

Ben jij target minded, commercieel onderlegd en wil jij iedere dag weer het beste uit jezelf halen? Sluit je dan aan bij Van der Ven Auto's!

Zoek jij een leuke fulltime-, parttime- of bijbaan? Zoek niet verder, want bij ons kun je werken als Verkoopmedewerker op de Venyard!

Vind jij het hergebruiken van auto onderdelen ook zo belangrijk en wil jij graag jouw steentje bijdragen aan duurzame autorecycling? Als demonteur ben je onderdeel van ons demontageteam. Je bent verantwoordelijk voor het demonteren van carrosserie- en technische auto-onderdelen; duurzame autorecycling.

Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van je C(E) of BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in midden Nederland! Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een CE en code 95 rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Amersfoort / Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Apeldoorn/ Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Ermelo/ Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Harderwijk/ Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Auto’s & Recycling is recentelijk een samenwerking aangegaan met Koskamp Automaterialen. Dankzij deze samenwerking zijn wij een nieuwe leverancierspartner geworden van gebruikte onderdelen voor Koskamp Automaterialen.