Actueel autonieuws

Als de auto niet meer de weg op mag doordat bijvoorbeeld de auto technisch of economisch total loss verklaard is, wordt dit een sloopauto genoemd. De sloopauto wordt eerst afgemeld door een erkend RDW autodemontagebedrijf. Van der Ven is aangesloten bij de RDW en hiermee bevoegd om voertuigen af te melden voor demontage.

Heeft je auto schade of wil je jouw auto pimpen? Dan zijn gebruikte onderdelen de meest rendabele oplossing. Dit is in het algemeen veel goedkoper dan het gebruiken van nieuwe onderdelen. Op het YouTubekanaal van Van der Ven staan instructievideo’s. In de instructievideo’s wordt uitgelegd op welke manier je auto onderdelen kan demonteren.

Een autodemontagebedrijf oftewel een autosloperij is een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoud met het demonteren van auto’s. Een autodemontagebedrijf beschikt over de middelen om auto’s te recyclen. Van der Ven is een demontagebedrijf gespecialiseerd in milieuvriendelijke recycling van het voertuig. 

Het 'deurtje van de sloop' is tegenwoordig een portier uit de recycleketen. Hoe je het beestje ook noemt, feit blijft dat gebruikte auto-onderdelen omwille van de portemonnee en een betere wereld een prima alternatief zijn voor nieuwe. Helaas is zorgeloos uitruilen van onderdelen niet altijd mogelijk.

Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn?

Wij zoeken een enthousiaste verkoper die graag in een jong team werkt. Als verkoper occasions ben jij de adviseur, kenner en vraagbaak voor onze particuliere en zakelijke klanten bij de inkoop, verkoop en export van gebruikte auto’s.

Chat
Vekoop nu je auto