Actueel autonieuws

Heb jij een passie voor auto’s en ben je commercieel sterk? Dan hebben wij een unieke uitdaging voor jou. Van der Ven Auto’s is een van de grootste automotive bedrijven in de Benelux en momenteel op zoek naar een autoinkoper.

Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van je C(E) of BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in midden Nederland! Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een CE en code 95 rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Vind jij het leuk om de hele dag met auto’s bezig te zijn en afdeling verkoop te ondersteunen met een vlekkeloze presentatie van onze occasions? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Steek jij graag je handen uit de mouwen en word jij er enthousiast van om in een omgeving van 20.000m2 vol met auto onderdelen te staan? Kom dan snel langs bij ons in Roosendaal en voeg je toe aan ons magazijn team!

Zoek jij een leuke vakantie- of bijbaan? Zoek niet verder, want bij ons kun je werken als Verkoopmedewerker op de Venyard!

Ben jij target minded, commercieel onderlegd en wil jij iedere dag weer het beste uit jezelf halen? Sluit je dan aan bij Van der Ven Auto's!

Vind jij het hergebruiken van auto onderdelen ook zo belangrijk en wil jij graag jouw steentje bijdragen aan duurzame autorecycling? Als demonteur ben je onderdeel van ons demontageteam. Je bent verantwoordelijk voor het demonteren van carrosserie- en technische auto-onderdelen; duurzame autorecycling.

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Apeldoorn/ Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Amersfoort / Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Harderwijk/ Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Ermelo/ Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!