Actueel autonieuws

Het 'deurtje van de sloop' is tegenwoordig een portier uit de recycleketen. Hoe je het beestje ook noemt, feit blijft dat gebruikte auto-onderdelen omwille van de portemonnee en een betere wereld een prima alternatief zijn voor nieuwe. Helaas is zorgeloos uitruilen van onderdelen niet altijd mogelijk.

Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn?

Wij zoeken een enthousiaste verkoper die graag in een jong team werkt. Als verkoper occasions ben jij de adviseur, kenner en vraagbaak voor onze particuliere en zakelijke klanten bij de inkoop, verkoop en export van gebruikte auto’s.

Ben jij dat verkooptalent, beschik jij over voldoende autokennis en streef jij naar maximale klanttevredenheid? Dan ben jij de geschikte persoon die ons verkoopteam kan komen versterken!

Alle lidstaten van de Europese Unie hebben de opdracht om ten minste 95 procent van het gewicht van afgedankte auto’s nuttig te hergebruiken. In Nederland helpt Auto Recycling Nederland (ARN) de autodemontage sector om die doelstelling te halen. Daarin is de sector zeer succesvol en om dat te tonen is ARN op 1 april met een videocampagne gestart.

Een kraanmachinist bij Van der Ven autorecycling maakt een belangrijk onderdeel uit van het gehele recyclingproces.

Chat
Stel hier je vraag