Actueel autonieuws

Steek jij graag je handen uit de mouwen en word jij er enthousiast van om in een omgeving van 20.000m² vol met auto onderdelen te staan? Kom dan snel langs bij ons in Roosendaal en voeg je toe aan ons magazijn team!

Vind jij het heerlijk om mee te bouwen aan de zichtbaarheid en vindbaarheid van een organisatie? Zijn de termen SEO en linkbuilding jou niet onbekend en heb je een goede dosis creativiteit? Sluit je dan aan bij ons Marketing Team en ervaar ons familiebedrijf met een echt ondernemers hart!

Wordt je er elke keer weer blij van als jij de beste man op de beste werkplek hebt kunnen zetten, denk je graag mee met een organisatie om deze verder te helpen en vind je het super tof om relaties op te bouwen met externe partijen? Sluit je dan aan bij ons HR team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Harderwijk/ Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Apeldoorn/ Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Ermelo/ Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Amersfoort / Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Auto’s zoekt een enthousiaste en leergierige Junior online marketeer! Je komt te werken op de marketingafdeling, waar de focus op het gehele online domein van ons bedrijf ligt. Hierbij kan je denken aan social media kanalen, websites, webshops, emailmarketing, marketplaces, SEO, linkbuilding en S(E)A. Sleutel jij het liefst met een digitale gereedschapskist? Lees dan vooral verder!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in midden Nederland! Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Ben jij target minded, commercieel onderlegd en wil jij iedere dag weer het beste uit jezelf halen? Sluit je dan aan bij Van der Ven Auto's!

Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van je C(E) of BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport team!

Een kraanmachinist bij Van der Ven autorecycling maakt een belangrijk onderdeel uit van het gehele recyclingproces.