Actueel autonieuws

Heeft u een auto met een defect? Dit kan bijvoorbeeld zijn een kapotte motor, versnellingsbak, te veel schade etc. Uw auto is dan economisch total los, dat wil zeggen dat de schade duurder is dan de waarde van de auto. 

Als je van groei houdt en zelf ook wilt groeien, kom dan ons team versterken!

Als administratief medewerker ben je een belangrijke speler in ons administratief team en zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je bent enthousiast over financiën en administratie. Daarnaast ben je een gestructureerd persoon met een accurate werkhouding. Met jouw doenersmentaliteit pak jij administratieve taken op.

Ben jij dat verkooptalent en streef jij naar maximale klanttevredenheid? Dan ben jij de geschikte persoon die ons verkoopteam kan komen versterken. 

Bij van der Ven auto’s zijn wij op zoek naar een HR medewerker met passie voor het HR vak! Wij zijn trots op ons familiebedrijf dat groeit en zich blijft ontwikkelen. Niet alleen in de wijze waarop wij omgaan met ons product en de manier van recyclen maar ook in het type organisatie dat we zijn: No-nonsens, hard werken, commercieel en elkaar blijvend scherp houden in hoe het slimmer en beter kan.

Van der Ven Auto’s zoekt een enthousiaste en leergierige Junior online marketeer! Je komt te werken op de marketingafdeling, waar de focus op het gehele online domein van ons bedrijf ligt. Hierbij kan je denken aan social media kanalen, websites, webshops, emailmarketing, marketplaces, SEO, linkbuilding en S(E)A. Sleutel jij het liefst met een digitale gereedschapskist? Lees dan vooral verder!

Venyard is per direct op zoek naar een gemotiveerde kracht die weet van aanpakken! In deze functie ben je een techneut, logistiek medewerker en opruimer in één. Jij doet er alles voor om te zorgen dat de voorraad en het terrein altijd op en top uitziet. Je werkt in een klein team met twee belangrijke taken.

Chat
Verkoop nu je auto