C(E)/BE Chauffeurs gezocht!

Article placed on
C(E)/BE Chauffeurs gezocht!

 

Van der Ven Auto’s - Roosendaal is per direct op zoek naar C(E)/BE chauffeurs! Zowel fulltimers, zaterdaghulpen of oproepkrachten. Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van je C(E) of BE rijbewijs? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je! Van der Ven is een snelgroeiend familiebedrijf met een informele en prettige sfeer. Jij wordt verantwoordelijk voor het ophalen van auto’s in de gehele Benelux. Je hebt veel contact met klanten en krijgt er een kick van om deze zo tevreden mogelijk te houden!

 

Wij bieden je:

 • Een zelfstandige functie binnen een ambitieuze organisatie;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een passend salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Vrije avonden en slechts een keer per twee weken op zaterdag werken – voor fulltimers;
 • Een zelfstandige baan met veel vrijheid!
 •  

  Bedrijfsprofiel

  Van der Ven Autorecycling B.V. is een professioneel fullservice bedrijf in de Automotive branche en toonaangevend op het gebied van duurzame autorecycling op landelijk niveau en zelfs daarbuiten. Hiervoor hebben wij dan ook diverse certificeringen en erkenningen in ontvangst mogen nemen. Onze formule creëert tevens (financieel) voordeel voor de consument en dat maakt de werkwijze van het bedrijf zeer uniek en tegelijkertijd succesvol. Zo stimuleert Van der Ven Autorecycling. het ‘groen’ en betaalbaar alternatief repareren door het internationaal uitleveren van gebruikte carrosserie- en technische kwaliteitsonderdelen vanuit het volledig geautomatiseerd magazijn van liefst 20.000m². Daarnaast hebben wij sinds 2019 onze eigen auto parts selfservice (Venyard) waarbij onderdelen tegen vaste lage prijzen worden verkocht en waarbij de klant het onderdeel zelf van de auto demonteert. Dit concept is uniek in Nederland!

   

  Cultuur

  De organisatie kent een informele werksfeer, bestaat uit 130 medewerkers en wordt aangestuurd door een jong en enthousiast managementteam. De basis voor onze snelle groei en hoge kwaliteitsniveau wordt gevormd door een gemoedelijke werksfeer die er vervolgens voor zorgt dat we als team de organisatie continue naar een hoger platform kunnen tillen. Voel jij je aangesproken als onze nieuwe collega? Dan dagen we je graag uit. Stuur je CV en motivatie naar werk@venauto.nl of bel naar 0165 559 230

   

  Wil jij graag jouw steentje bijdragen om onze ambities waar te maken? Stuur dan je cv en motivatie naar werk@venauto.nl of bel naar 0165-528226.

« Terug