Commercieel medewerker verkoop

Article placed on
Commercieel medewerker verkoop

 

Ben jij dat verkoop talent die sales-driven is en tegelijkertijd oog heeft voor maximale klanttevredenheid? Heb je daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel en streef jij echt alleen het allerhoogste na? Dan benjij dé verkoopspecialist die wij zoeken en liggen er tevens doorgroeimogelijkheden in het verschiet. Jij als verkoopmedewerker wordt hét aanspreekpunt voor onze klanten in hun zoektocht naar gebruikte- en nieuwe kwaliteitsonderdelen en vormt daarmee het uithangbord van Van der Ven Auto’s B.V..

 

Functie omschrijving:

Om 08.00 uur klinkt het startschot; het begin van een nieuwe dag met nieuwe doelen voor jou als accountmanager. Als ‘target man’ wil jij het maximale uit jezelf halen en de (persoonlijke) doelstelling behalen d.m.v. het invullen van zakelijke- en particuliere aanvragen voor gebruikte- en nieuwe auto-onderdelen. Kortom, variëteit, uitdaging en verantwoordelijkheid in overvloed voor onze nieuwe binnendienst medewerker. Kan jij het aan? Draag jij als accountmanager écht iets bij aan de organisatie?

 

Functie eisen:

 • Ervaring met telefonische- en online verkoop
 • Ervaring in het werken met commerciële doelstellingen
 • Technische kennis en ervaring in automotive branche is een pre
 • Mondeling vaardig
 • Beheerst Engels, Duits of Franse tal
 • Proactief, accuraat en zelfstandig
 • Teamplayer
 • Woonachtig in straal van 40km rondom standplaats Roosendaal

 

Bedrijfsprofiel:

Van der Ven Auto’s B.V. is een professioneel fullservice bedrijf in de automotive branche en is toonaangevend op het gebied van duurzame autorecycling op landelijk niveau en zelfs daarbuiten. Hiervoor hebben wij dan ook diverse certificeringen en erkenningen in ontvangst mogen nemen. Onze formule creëert tevens (financieel) voordeel voor de consument en dat maakt de werkwijze van het bedrijf zeer uniek en tegelijkertijd succesvol. Zo stimuleert Van der Ven Auto’s B.V. het ‘groen’ en betaalbaar alternatief repareren door het internationaal uitleveren van gebruikte carrosserie- en technische kwaliteitsonderdelen vanuit het volledig geautomatiseerd magazijn van liefst 20.000m².

 

Ons totaalconcept voor duurzame automobiliteit bestaat verder uit:

 • Duurzame autorecycling
 • Gebruikte, originele en nieuwe kwaliteit auto onderdelen
 • Goedkope tweedehands auto

 

Bedrijfscultuur:

De organisatie kent een informele werksfeer en bestaat uit 95 medewerkers dat wordt aangestuurd door een jong betrokken management. De basis voor onze snelle groei en hoge kwaliteitsniveau wordt gevormd door een gemoedelijke werksfeer die er vervolgens voor zorgt dat we als team de organisatie continue naar een hoger platform kunnen tillen. Ben jij de commerciële topper die wij zoeken? Dan dagen we je graag uit.

« Terug