Goedkoop je auto repareren met gebruikte auto onderdelen.

Toepassen
Goedkoop je auto repareren met gebruikte auto onderdelen.
  • Geplaatst:

Heeft je auto schade of wil je jouw auto pimpen? Dan zijn gebruikte onderdelen de meest rendabele oplossing. Dit is in het algemeen veel goedkoper dan het gebruiken van nieuwe onderdelen. Op het YouTubekanaal van Van der Ven staan instructievideo’s. In de instructievideo’s wordt uitgelegd op welke manier je auto onderdelen kan demonteren.

Voor het wegwerken van visuele schade aan jouw auto, ben je bij Van der Ven aan het juiste adres. De onderdelen voor het wegwerken van visuele schade zijn bijvoorbeeld de onderdelen die aan het carrosserie vastzitten zoals deuren, plaatwerk en bumpers. Maar ook interieuronderdelen zoals schakelaren, verlichtingstoelen en zijpanelen zijn uit voorraad leverbaar. Echter is het ook gemakkelijk te demonteren bij Venyard, als je zelf een beetje handig bent. Indien nodig maak je gebruik van de instructievideo’s die op het YouTube kanaal van Van der Ven staan. Het is makkelijker dan je denkt!

Voor het pimpen van je auto kun je op Venyard of bij Van der Ven gebruikte auto onderdelen halen. Er is een groot aanbod van automerken- en modellen met veel geschikte auto onderdelen naar keuze. Er zijn bijvoorbeeld auto onderdelen zoals spoilers, bumpers en velgen om je auto te pimpen. Voor de finishing touch kan je het interieur pimpen, met interieur onderdelen zoals zonneschermen, verlichtingselementen, stoelen en pookknoppen. Deze auto onderdelen kan je demonteren bij de demontagevoertuigen die op blokken staan op het Venyard terrein. Zo kan je veilig werken. 

Heb je een zeldzame auto of een oldtimer en kun je geen nieuwe onderdelen meer aanschaffen? Dan heb je kans dat nieuwe auto onderdelen voor dat merk en type niet meer worden geproduceerd. In deze situatie ben je hoogstwaarschijnlijk aangewezen op een autodemontagebedrijf. Venyard heeft een wisselend wagenpark waar je auto onderdelen zelf kunt demonteren en daarnaast heeft Van der Ven een actueel en wisselend voorraad van auto onderdelen opgeslagen in het magazijn. Hierdoor heb je een ruimere keuze van auto onderdelen voor je oldtimer.

Bij Venyard kun je auto onderdelen zelf demonteren met eigen gereedschap of gereedschap dat je  huurt bij Venyard. Op het terrein van Venyard zijn ongeveer 1200 demontagevoertuigen op blokken gezet. Deze staan netjes en overzichtelijk per merk opgesteld. Doordat het een wisselend wagenpark heeft, heb je een grote kans dat het onderdeel wat je zoekt er te vinden is. Je kan online kijken wat er al gedemonteerd is van een bepaald voertuig. Bij Venyard betaal je een vaste lage prijs per type onderdeel. Dat betekend dat bijvoorbeeld alle koplampen een vaste prijs hebben ongeacht het merk of van welk voertuig de koplampen afkomstig zijn.

Bij Van der Ven kan je telefonisch, via verschillende platformen of op locatie originele auto onderdelen bestellen. Van der Ven heeft een ruim aanbod aan originele, gebruikte auto onderdelen van verschillende automerken- en modellen. De webshops zijn beschikbaar in 7 verschillende talen, zo kunnen buitenlandse klanten gemakkelijker auto onderdelen vinden in hun eigen taal en betalen via hun eigen bank of ander betaalmethode.

Als de auto niet meer gerepareerd kan worden of als je auto technisch of economisch total loss verklaard is. In deze situatie kan je je auto naar Van der Ven brengen indien mogelijk. Of je laat de auto ophalen door de ophaalservice van Van der Ven. Technisch total loss houdt in dat de reparatie of het vervangen van een auto onderdeel niet meer mogelijk is. Bijvoorbeeld door brandschade of dat het chassis krom is. Het is niet veilig meer om de weg op te gaan met de auto. Tot slot is er sprake er van economische total loss als de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde van de auto.  


Toepassen

« Terug
Chat
Verkoop nu je auto