HR Manager

Toepassen
 • Functietype: HR Manager
 • Locatie: Roosendaal
 • Geplaatst:

HR manager Automotive

Ben jij een HR goeroe die graag zijn handen uit de mouwen steekt, een echte aanpakkers mentaliteit heeft en word jij er gelukkig van een organisatie te helpen bij het waarmaken van zijn groei ambities? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit je aan bij ons familiebedrijf met een echt ondernemers hart.

Wat ga je doen

Als HR manager maak je onderdeel uit van het MT team en bepaal je, in samenwerking met de directie, HR beleid. Daarnaast zorg je ervoor dat dit beleid wordt uitgerold en geborgd in de organisatie. Momenteel staan hierin professionalisering en automatisering centraal. Je stuurt een HR team aan dat bestaat uit een HR officer en een Recruiter, maar vind het zelf ook leuk om volop mee te werken. Alle facetten van in- door- en uitstroom vallen onder jouw hoede, alsmede het draaien van de salarisadministratie. Een veelzijdige rol waarin geen enkel aspect van het HR vak wordt overslagen.

Wij zijn trots op ons familiebedrijf dat groeit en zich blijft ontwikkelen. Niet alleen in de wijze waarop wij omgaan met ons product en de manier van recyclen maar ook in het type organisatie dat we zijn.
No-nonsens, hard werken, commercieel en elkaar blijvend scherp houden in hoe het slimmer en beter kan, zijn termen die bij jou moeten passen.

Naast jouw rol al HR manager ben je de kartrekker voor onze Feestcommissie en kan jij, samen met de collega’s in deze commissie, de leukste evenementen organiseren!


Wie ben je:

 • Je hebt lef en pit, schuwt geen dialoog en laat in je oordeelsvorming blijken dat je afwegingen tussen mens en organisatie in balans zijn.
 • Je bent een doorzetter die wil bouwen en groeien, dit stel je je als doel voor je HR afdeling alsmede voor alle medewerkers van onze organisatie.
 • Je begrijpt dat in de huidige markt van vraag en aanbod van medewerkers de volle focus op werving en selectie ligt en je durft buiten de lijntjes te kleuren als het gaat om het binnenhalen van de beste medewerkers.
 • Je bent opgewassen tegen een sterk directieteam en gaat met vertrouwen de samenwerking aan. Je voelt feilloos aan waar de balans ligt tussen uitvoering van de opdracht en het ter discussie stellen van zaken.
 • Je bent aanvullend en je buigt mee in je werkstijlen. Goed nieuws, slecht nieuws, complimenteren en confronteren zijn zaken die je als automatisch oppakt ter ondersteuning van de lijn.


Wij vragen:

 • Een afgeronde HBO opleiding binnen het HR vakgebied en minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Een klantgerichte en commerciële instelling.
 • Ondernemerschap in je vakgebied.
 • Hands-On mentaliteit
 • Hoewel een fulltimer onze voorkeur heeft mag je laten zien dat je het in 32 uur kan.


Wij bieden:

 • 130 leuke collega’s, waarvan 2 directe HR collega’s die uitkijken naar jouw komst!
 • Een uitdagende baan waarin nog veel ontwikkelt moet worden en je de vrijheid krijgt om nieuwe dingen op te pakken.
 • Een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband, reiskostenvergoeding, deelname aan een pensioenregeling en een telefoon van de zaak.Wie zijn wij:

Van der Ven Autorecycling B.V. is een professioneel fullservice bedrijf in de Automotive branche. Wij zijn toonaangevend op het gebied van duurzame autorecycling op nationaal en internationaal niveau. Hiervoor hebben wij dan ook diverse certificeringen en erkenningen in ontvangst mogen nemen.

Alle werkzaamheden vinden plaats op ons eigen bedrijventerrein van zo’n 11 hectare groot, waar o.a. kantoorruimtes, een demontage hal, een verkoopkantoor, een garage en een magazijn van maar liefst 20.000m² te vinden zijn.

Daarnaast hebben wij onze eigen VENYARD. Hier kan je zelf onderdelen van onze auto’s demonteren, tegen vaste lagen prijzen. Dit concept is uniek in Nederland!

Onze formule creëert voordelen voor de consument én het milieu. Dat maakt de werkwijze van het bedrijf zeer uniek en tegelijkertijd succesvol, waardoor we momenteel een grote groei doormaken.

Nieuwsgierig geworden??
Mail dan jouw sollicitatie/ CV naar werk@venauto.nl of bel naar 0165-528226.
Wij zetten de koffie alvast klaar!

Tags: HR Manager Roosendaal, HR Manager Breda, HR Manager Bergen op Zoom, HR Manager Rucphen, HR Manager Oud Gastel, HR Manager Oudenbosch, HR Manager Etten-leur, HR Manager Hoeven
Toepassen

« Terug