Magazijnmedewerker | Orderpicker

Article placed on
Magazijnmedewerker | Orderpicker

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het order picken en deugdelijk verpakken van technische- en carrosserie auto-onderdelen welke in ons 20.000m² volledig geautomatiseerd magazijn opgeslagen liggen. In deze magazijnfunctie leg jij de láátste hand aan onze professionele werkwijze/ uitstraling richting de particuliere- en zakelijke klanten, waarbij je alle zendingen prepareert voor het dagelijks transport. Daarbij moet je er natuurlijk voor zorg dragen dat het magazijn opgeruimd is en de voorraad verpakkingsmaterialen op pijl blijft. Kortom zoek jij een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke job? Stel je dan gerust eens aan ons voor!...

 

 

Functie eisen:

 

  • Ervaring met orderpicken en aanverwante magazijn werkzaamheden
  • Ervaring met (reach)heftruck rijden is een pré
  • Proactief, accuraat en zelfstandig
  • Teamplayer
  • Woonachtig in straal van 30km rondom standplaats Roosendaal

 

 

 

Bedrijfsprofiel:

 

Van der Ven Auto’s B.V. is een professioneel fullservice bedrijf in de automotive branche en is toonaangevend op het gebied van duurzame autorecycling op landelijk niveau en zelfs daarbuiten. Hiervoor hebben wij dan ook diverse certificeringen en erkenningen in ontvangst mogen nemen. Onze formule creëert tevens (financieel) voordeel voor de consument en dat maakt de werkwijze van het bedrijf zeer uniek en tegelijkertijd succesvol. Zo stimuleert Van der Ven Auto’s B.V. het ‘groen’ en betaalbaar alternatief repareren door het internationaal uitleveren van gebruikte carrosserie- en technische kwaliteitsonderdelen vanuit het volledig geautomatiseerd magazijn van liefst 20.000m².

Ons totaalconcept voor duurzame automobiliteit bestaat verder uit:

 

 

  • Duurzame autorecycling
  • Gebruikte, originele en nieuwe auto onderdelen
  • Verkoop en inkoop tweedehands auto's

 

 

 

Bedrijfscultuur:

 

De organisatie kent een informele werksfeer en bestaat uit 95 medewerkers en wordt aangestuurd door een jong en fris management. De basis voor onze snelle groei en hoge kwaliteitsniveau wordt gevormd door een gemoedelijke werksfeer die er vervolgens voor zorgt dat we als team de organisatie continue naar een hoger platform kunnen tillen.

 


Ben jij de magazijnmedewerker / orderpicker die we zoeken? Dan dagen we je graag uit.
Solliciteren uitsluitend mogelijk via e-mail aan afdeling HR op werk@venauto.nl.

 

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

« Terug