Magazijnmedewerker

Solliciteer nu
 • Functietype: Magazijnmedewerker
 • Locatie: Roosendaal
 • Geplaatst:

Van der Ven Autorecycling is op zoek naar een gedreven:

Magazijnmedewerker

Steek jij graag je handen uit de mouwen en word jij er enthousiast van om in een omgeving van 20.000m² vol met auto onderdelen te staan? Kom dan snel langs bij ons in Roosendaal en voeg je toe aan ons magazijn team!

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk een deugdelijke opslag van auto onderdelen in ons 20.000m² grote magazijn. Verder behoort tot jou takenpakket het verzamelen van (verkoop)orders en het deugdelijk verpakken van technische- en carrosserie auto-onderdelen. Je zoekt het juiste onderdeel bij de juiste order en zorgt ervoor dat deze schoon en verpak klaar gemaakt wordt. Je legt in deze functie dus de laatste hand aan onze uitstraling naar de particuliere- en zakelijke klant. Een flinke verantwoordelijkheid! Daarnaast draag je zorg voor een net en opgeruimd magazijn.

Wij vragen:

 • Geen ‘9 tot 5’ mentaliteit.
 • Affiniteit met auto onderdelen is een pré.
 • Beschikbaar op zaterdag.
 • Proactief, stressbesteding, accuraat en ordelijk.
 • Teamplayer.

Wij bieden:

 • Een actieve en verantwoordelijke functie binnen een groeiend bedrijf met de daarbij behorende uitdagingen.
 • Een prima salaris, 8% vakantiegeld, toetreding tot het pensioenfonds en 24 vakantiedagen per jaar op fulltime basis.
 • Een informele werksfeer waarbij het teamgevoel hoog in het vaandel staat.
 • Door de groei van de organisatie en de teams zijn er diverse doorgroeimogelijkheden.

Wie zijn wij:

Van der Ven Autorecycling B.V. is een professioneel fullservice bedrijf in de Automotive branche. Wij zijn toonaangevend op het gebied van duurzame autorecycling op nationaal en internationaal niveau. Hiervoor hebben wij dan ook diverse certificeringen en erkenningen in ontvangst mogen nemen.

Alle werkzaamheden vinden plaats op ons eigen bedrijventerrein van zo’n 11 hectare groot, waar o.a. kantoorruimtes, een demontage hal, een verkoopkantoor, een garage en een magazijn van maar liefst 20.000m² te vinden zijn.

Daarnaast hebben wij onze eigen VENYARD. Hier kan je zelf onderdelen van onze auto’s demonteren, tegen vaste lagen prijzen. Dit concept is uniek in Nederland!

Onze formule creëert voordelen voor de consument én het milieu. Dat maakt de werkwijze van het bedrijf zeer uniek en tegelijkertijd succesvol, waardoor we momenteel een grote groei doormaken.

Nieuwsgierig geworden?

Bel dan naar: 0165-528226 en/of stuur je CV en korte motivatie naar [email protected]. Lekker bij ons langs komen en je CV aan de balie afgeven kan natuurlijk ook altijd! Wie weet kunnen we dan direct een gesprek aangaan met elkaar.

Aquisities naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld

Tags: Magazijnmedewerker Roosendaal, Magazijnmedewerker Breda, Magazijnmedewerker Oudenbosch, Magazijnmedewerker Etten-leur, Magazijnmedewerker Oud Gastel, Magazijnmedewerker Rucphen, Magazijnmedewerker Hoeven, Magazijnmedewerker Bergen op Zoom. 


Solliciteer nu

« Terug