Montage auto materialen garage werkplaats en APK keuring Roosendaal

Solliciteer nu
Montage auto materialen garage werkplaats en APK keuring Roosendaal
  • Geplaatst:

Monteren en inbouwen van gebruikte auto materialen

Wij verrichten in een moderne werkplaats in Roosendaal allerlei verschillende reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan auto’s inclusief APK keuring. Zoekt u een betrouwbaar autobedrijf voor het monteren en inbouwen van auto-onderdelen? U bent bij Van der Auto’s aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het demonteren, monteren en inbouwen van gebruikte auto-onderdelen. Via onze website kunt meer dan 50.000 gebruikte (gedemonteerde) auto-onderdelen vinden. Koopt u een dergelijk onderdeel en zoekt u een geschikt bedrijf die het onderdeel direct kan monteren of inbouwen? Kom naar onze werkplaats in Roosendaal en laat Van der Ven Auto’s het auto-onderdeel voor u monteren of inbouwen.

Als u een onderdeel bij ons koopt kunt u direct aangeven dat u het onderdeel door ons wilt laten monteren of inbouwen. Het maakt daarbij niet uit om welk onderdeel het gaat. Wij hebben vele honderden verschillende onderdelen te koop. Als het om de kosten gaat zult u niet voor verrassingen komen te staan, want u kunt met ons een vaste demontageprijs afspreken. Tevens kunnen wij zeer voordeling alle onderhoudswerkzaamheden voor uw auto verrichten, inclusief APK keuring. Wij beschikken over een moderne APK keurstraat. Tevens hebben wij verschillende APK keurmeesters in dienst. Klanten welke binnen de regio roosendaal wonen zoals in de plaatsen: Etten leur, Wouw, Boschenhoofd, Fijnaart, Steenbergen, Zegge, Oudenbosch, Klundert, Etten Leur, Sprundel, Bergen op zoom kunnen wij prima van dienst zijn in onze vestiging in roosendaal. Voor klanten buiten de regio roosendaal bieden wij een haal en breng service van uw auto aan tegen een zeer gunstig tarief. 

 

Meer vragen of inplannen van montage of APK keuring afspraak?

Neem contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over hoe het proces van monteren en inbouwen en APK keuring in zijn werk gaat. U kunt ook direct vragen hoeveel u kwijt bent en binnen welke termijn wij onderdelen kunnen monteren of inbouwen. U kunt ons telefonisch of per e-mail benaderen. Wilt u bij ons langskomen in Roosendaal? Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur en op zaterdag tussen 08:00 en 16:00 uur.

Hieronder vindt u onze adresgegevens:
Van der Ven Auto’s B.V.
Ettenseweg 76
4706 PB Roosendaal

Tel: 0165-559230 (keuze 4)


Solliciteer nu

« Terug