Productiemedewerker autorecycling

Article placed on
Productiemedewerker autorecycling

 

Onze productiemedewerkers van het recyclingteam zijn verantwoordelijk voor het demonteren van carrosserie- en technische auto-onderdelen; duurzame autorecycling. Ook het milieuvriendelijke verwerken van sloop- en recyclingauto’s behoort tot het takenpakket van een demonteur door ondermeer het verwijderen van de accu en aanwezige vloeistoffen zoals brandstof, olie en koelvloeistof. Van elke sloopauto wordt op dit moment liefst 95% gerecycled. Als productie medewerker autorecycling ligt daar de uitdaging om een grote bijdrage te leveren aan de toekomst van de duurzame automotive en ‘ons totaalconcept voor automobiliteit’.

Functie eisen:

  • Ervaring met productiewerkzaamheden
  • Woonachtig in straal 30km rondom standplaats Roosendaal
  • Bereid om in ploegendienst te werken

 

Bedrijfsprofiel:

Van der Ven Auto’s B.V. is een professioneel fullservice bedrijf in de automotive branche en is toonaangevend op het gebied van duurzame autorecycling op landelijk niveau en zelfs daarbuiten. Hiervoor hebben wij dan ook diverse certificeringen en erkenningen in ontvangst mogen nemen. Onze formule creëert tevens (financieel) voordeel voor de consument en dat maakt de werkwijze van het bedrijf zeer uniek en tegelijkertijd succesvol. Zo stimuleert Van der Ven Auto’s B.V. het ‘groen’ en betaalbaar alternatief repareren door het internationaal uitleveren van gebruikte carrosserie- en technische kwaliteitsonderdelen vanuit het volledig geautomatiseerd magazijn van liefst 20.000m².

Ons totaalconcept voor duurzame automobiliteit bestaat verder uit:

  • Duurzame autorecycling
  • Gebruikte, originele en nieuwe auto onderdelen
  • Verkoop en inkoop tweedehands auto's

 

Bedrijfscultuur:

De organisatie kent een informele werksfeer en bestaat uit 95 medewerkers die worden aangestuurd door een jong en betrokken management. De basis voor onze snelle groei en hoge kwaliteitsniveau wordt gevormd door een gemoedelijke werksfeer die er vervolgens voor zorgt dat we als team de organisatie continue naar een hoger platform kunnen tillen.

 

Ben jij de vakidiote autotechnicus die wij zoeken? Dan dagen we je graag uit. Solliciteren uitsluitend mogelijk via e-mail aan afdeling HR op werk@venauto.nl.

 

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

« Terug