Recruiter

Solliciteer nu
  • Functietype: Recruiter
  • Locatie: Roosendaal
  • Geplaatst:

Word je er elke keer weer blij van als jij de beste man op de beste werkplek hebt kunnen zetten, denk je graag mee met een organisatie om deze verder te helpen en vind je het super tof om relaties op te bouwen met externe partijen? Sluit je dan aan bij ons HR team!

Wij geven je graag eens een rondleiding op ons terrein om samen te onderzoeken of wij elkaar daarin kunnen helpen!

 

Wat ga je doen:

Als Recruiter ga ja uiteraard aan de slag met de vacatures die er zijn binnen het bedrijf. Je zorgt voor de meest pakkende vacature teksten en onderzoekt (in samenwerking met marketing) welke platformen er nodig zijn om jouw doelgroep te kunnen bereiken. Je adviseert de organisatie in het samenstellen van een arbeidsvoorwaarden pakket passend bij de huidig arbeidsmarkt en ondersteund onze leidinggevenden bij het voeren van sollicitatiegesprekken.

Daarnaast draai je mee in het lopende project rondom Employer Branding en help je mee ons daarin verder te professionaliseren. 

Tot slot (en misschien wel het allerleukste) ga je samenwerkingsverbanden aan met scholen en andere partijen om de jongste talenten aan onze organisatie te binden! 

Een veelzijdige afwisselende baan, waarbij je een belangrijke speler bent om de organisatie te helpen die stap verder te zetten!

 

Wij vragen:

  • Enige ervaring in recruitment wereld
  • Een pro actieve instelling
  • Een energiek en ambitieus karakter
  • Een goed inlevingsvermogen en de vaardigheden voor het opbouwen van relaties

 

Wij bieden:

  • 130 leuke collega’s, waarvan 2 directe HR collega’s die niet kunnen wachten op jouw komst!
  • Een uitdagende baan waarin nog veel ontwikkelt moet worden en je de vrijheid krijgt om nieuwe dingen op te pakken.
  • Een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband, reiskostenvergoeding, deelname aan een pensioenregeling.


Wie zijn wij:

Van der Ven Autorecycling B.V. is een professioneel fullservice bedrijf in de Automotive branche. Wij zijn toonaangevend op het gebied van duurzame autorecycling op nationaal en internationaal niveau. Hiervoor hebben wij dan ook diverse certificeringen en erkenningen in ontvangst mogen nemen.

 

Alle werkzaamheden vinden plaats op ons eigen bedrijventerrein van zo’n 11 hectare groot, waar o.a. kantoorruimtes, een demontage hal, een verkoopkantoor, een garage en een magazijn van maar liefst 20.000m² te vinden zijn. Daarnaast hebben wij onze eigen VENYARD. Hier kan je zelf onderdelen van onze auto’s demonteren, tegen vaste lagen prijzen. Dit concept is uniek in Nederland!

Onze formule creëert voordelen voor de consument én het milieu. Dat maakt de werkwijze van het bedrijf zeer uniek en tegelijkertijd succesvol, waardoor we momenteel een grote groei doormaken.

 

Nieuwsgierig geworden??

Mail dan jouw sollicitatie/ CV naar werk@venauto.nl of bel naar 0165-528226.

Wij zetten de koffie alvast klaar!

Recruiter Roosendaal, Recruiter Breda, Recruiter Bergen op Zoom, Recruiter Rucphen, Recruiter Oud Gastel, Recruiter Oudenbosch, Recruiter Etten-leur, Recruiter Hoeven


Solliciteer nu

« Terug