Teamleider Magazijn

Solliciteer nu
 • Functietype: Teamleider Magazijn
 • Locatie: Roosendaal
 • Geplaatst:

Teamleider Magazijn

Zijn logistieke processen jou niet onbekend, schrikt een magazijn van 20.000m² vol met auto-onderdelen jou niet af en vind je het heerlijk om samen met jouw team te kijken waar de verbeterpunten liggen? Sluit je dan aan bij ons logistieke team!

Wat ga je doen?

Vanuit onze demontage hal worden de auto-onderdelen gedemonteerd en ter opslag aangeboden aan ons magazijn. Samen met jouw team van 4 magazijnmedewerkers manage je de logistieke processen in het magazijn en zorg je dat taken correct en tijdig worden uitgevoerd, zodat bepaalde KPI’s behaald worden. De online en offline verkopen komen bij jou in het magazijn binnen en jij zorgt er samen met jouw team voor dat de verkochten onderdelen netjes verpakt en schadevrij worden afgeleverd bij de klant.

In deze functie werk je nauw samen met de Teamleider Demontage, collega’s welke alle onderdelen fotograferen en invoeren in onze systemen, en collega’s van de afdeling Sales (onderdelenverkoop).

Er is volop ruimte voor nieuwe ideeën ten behoeve van de verdere ontwikkeling en groei van onze business.

Wij vragen:

 • Een People Manager die natuurlijk leiding geeft en een bijdrage weet te leveren aan de verdere ontwikkeling van zijn team.
 • MBO+ werk- en denkniveau.
 • Communicatief sterk en overtuigend.
 • Aantoonbare ervaring in het aansturen van een klein team in een magazijn.
 • Positief en commercieel ingesteld.

Wij bieden:

 • 130 leuke collega’s die uitkijken naar jouw komst!
 • Een uitdagende baan waarin nog veel ontwikkelt moet worden en je de vrijheid krijgt om nieuwe dingen op te pakken.
 • Een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband, reiskostenvergoeding, deelname aan een pensioenregeling en een telefoon van de zaak.

Wie zijn wij:

Van der Ven Autorecycling B.V. is een professioneel fullservice bedrijf in de Automotive branche. Wij zijn toonaangevend op het gebied van duurzame autorecycling op nationaal en internationaal niveau. Hiervoor hebben wij dan ook diverse certificeringen en erkenningen in ontvangst mogen nemen.

Alle werkzaamheden vinden plaats op ons eigen bedrijventerrein van zo’n 11 hectare groot, waar o.a. kantoorruimtes, een demontage hal, een verkoopkantoor, een garage en een magazijn van maar liefst 20.000m² te vinden zijn.

Daarnaast hebben wij onze eigen VENYARD. Hier kan je zelf onderdelen van onze auto’s demonteren, tegen vaste lagen prijzen. Dit concept is uniek in Nederland!

Onze formule creëert voordelen voor de consument én het milieu. Dat maakt de werkwijze van het bedrijf zeer uniek en tegelijkertijd succesvol, waardoor we momenteel een grote groei doormaken.

Nieuwsgierig geworden??
Mail dan jouw sollicitatie/ CV naar werk@venauto.nl of bel naar 0165-528226.
Wij zetten de koffie alvast klaar!


Solliciteer nu

« Terug