Verkoper Occasions

Article placed on
Verkoper Occasions

 

Wij zoeken een enthousiaste verkoper die graag in een jong team werkt. Als verkoper occasions ben jij de adviseur, kenner en vraagbaak voor onze particuliere en zakelijke klanten bij de inkoop, verkoop en export van gebruikte auto’s. Je bent commercieel gedreven en geboren om de wensen en behoeften van (potentiële) klanten te lezen en hierop te anticiperen met een op maat gemaakt aanbod.. De explosieve groei van de organisatie en de ambities voor de toekomst maken dat wij in vele gevallen opereren als zelfstandig ondernemer. Dit met als gevolg dat het takenpakket breed en divers van aard is. Denk hierbij aan administratieve taken, het voorbereiden van verkoopgesprekken, oppakken van aftersales activiteiten en alle andere voorkomende hand- en spandiensten. Kortom, een job met veel variatie, uitdaging, afwisseling én verantwoordelijkheid.

Functie-eisen:

 • Sterk salesgedreven;
 • Communicatief sterk en overtuigend;
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een soort gelijke functie;
 • Affiniteit met automotive branche is een pre;
 • Beschikbaar op zaterdag;
 • Beheersing van de Engelse taal is een pre;
 • Proactief, accuraat en zelfstandig;
 • Teamplayer.
 •  

  Wat krijg je van ons?

  Wij vragen veel, maar bieden nog meer. Als je bij ons komt werken dan kom je in een ondernemende organisatie waar je vrijheden krijgt en verantwoordelijkheid neemt. We groeien enorm en zijn trots op wat we doen. Het ondernemerschap zit in ons DNA en dat mag jij in jouw vakgebied laten zien.

   

  Bedrijfsprofiel

  Van der Ven Autorecycling B.V. is een professioneel fullservice bedrijf in de Automotive branche en toonaangevend op het gebied van duurzame autorecycling op landelijk niveau en zelfs daarbuiten. Hiervoor hebben wij dan ook diverse certificeringen en erkenningen in ontvangst mogen nemen. Onze formule creëert tevens (financieel) voordeel voor de consument en dat maakt de werkwijze van het bedrijf zeer uniek en tegelijkertijd succesvol. Zo stimuleert Van der Ven Autorecycling. het ‘groen’ en betaalbaar alternatief repareren door het internationaal uitleveren van gebruikte carrosserie- en technische kwaliteitsonderdelen vanuit het volledig geautomatiseerd magazijn van liefst 20.000m². Daarnaast hebben wij sinds 2019 onze eigen auto parts selfservice (Venyard) waarbij onderdelen tegen vaste lage prijzen worden verkocht en waarbij de klant het onderdeel zelf van de auto demonteert. Dit concept is uniek in Nederland!

   

  Cultuur

  De organisatie kent een informele werksfeer, bestaat uit 130 medewerkers en wordt aangestuurd door een jong en enthousiast managementteam. De basis voor onze snelle groei en hoge kwaliteitsniveau wordt gevormd door een gemoedelijke werksfeer die er vervolgens voor zorgt dat we als team de organisatie continue naar een hoger platform kunnen tillen. Voel jij je aangesproken als onze nieuwe collega? Dan dagen we je graag uit. Stuur je CV en motivatie naar werk@venauto.nl of bel naar 0165 559 230

« Terug