Sloopauto Amsterdam of schadeauto verkopen omgeving Amsterdam? (9 mei 2011)

De tram nét niet gezien of de dubbel geparkeerde vrachtwagen op de Dam nét geraakt? Bij het achteruitsteken op de Reguliersdwarsstraat een Amsterdammetje over het hoofd gezien of in de Marnixstraat nam een taxichauffeur voorrang, waar hij het niet had? In een grote, internationale stad als Amsterdam zit een auto ongeluk in een klein hoekje. Voor je het weet is je mooie wagen een schadeauto, of erger nog, een sloopauto

Aanbieden sloopauto of schadeauto: BEL: 0165-559230 / 085-0644880

Het invullen van het schadeformulier duurt niet zo lang, maar wat doet u daarna? Voelt u zich nog wel zeker in uw wagen, is de auto nog veilig genoeg om mee te rijden? Al gaat het maar om kleine afstanden naar bijvoorbeeld Haarlem, Duivendrecht, Diemen, Broek in Waterland, Landsmeer, Hilversum, Volendam, Schiphol of Zandvoort. Wellicht is uw sloopauto of schade auto verkopen in de omgeving van Amsterdam een goed idee!

Van der Ven Auto's uit Roosendaal houdt zich bezig met de totale mobiliteit! Dat wil zeggen: bij ons heeft u de keuze uit meer dan 300 occasions, kunt u altijd terecht voor nieuwe en gebruikte auto onderdelen en Van der Ven Auto's is heel groot in heel Nederland als het gaat om milieubewuste demontage van sloop- en schadeauto's. De wagen waar u vanaf wilt, is voor ons nog van waarde en kan voor andere weggebruikers een uitkomst zijn als het gaat om (her-)bruikbare auto-onderdelen.

Voor u is het grote voordeel dat alles snel en plezierig wordt afgehandeld. Plezierig? Ja, want u ontvangt niet alleen een redelijke vergoeding voor uw sloopauto of schadeauto, maar ook direct een vrijwaringbewijs van de RDW. Dit krijgt u als wij uw auto geheel gratis komen ophalen, want ook dat behoort tot onze service. Dus met één telefoontje bent u niet alleen een sloop- of schade auto armer, maar ook financieel rijker. Een duidelijke verlies-win situatie. Bel Van der Ven Auto&'s op (0165) 55 92 30 voor meer informatie of voor het aanbieden van uw sloopauto of schadeauto. Ook in de omgeving van Haarlem, Duivendrecht, Diemen, Broek in Waterland, Landsmeer, Hilversum, Volendam, Schiphol of Zandvoort.