Auto Inkopen

Auto Inkopen

Gratis vrijblijvende taxatie van jouw auto -
Of bel ons op +31850644884

Ik weet mijn kenteken niet
100% verkoopgarantie
100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Concurrerende inkoopprijzen
700+ Auto’s per week gerecycled
700+ Auto’s per week gerecycled
Marktleider autorecycling
Marktleider autorecycling
Specialist in schadeauto’s
Specialist in schadeauto’s
9,3

3506 klantbeoordelingen.

Sehr gutte

Top richtig

Niet alle beschadigingen zijn zichtbaar op foto’s

Foto’s laten de beschadigingen op het product niet goed zien, op zich niet erg maar zet het dan wel in de omschrijving. Wel snel verzonden en goed verpakt.

Harrie van der Molen

snelle levering, al eerder bij Venauto wat besteld en wederom juist produkt snel geleverd

9,3

3506 klantbeoordelingen.

Wij kopen bijna alle auto’s:

Gratis vrijblijvende taxatie van jouw auto -
Of bel ons op +31850644884

Ik weet mijn kenteken niet
WhatsApp Agent

Interesse om uw auto te verkopen?

Van der Ven
Welkom bij venauto.nl 👋 Stuur ons een berichtje om een gratis en vrijblijvende taxatie aan te vragen. Je komt in direct contact met onze inkoopafdeling.

Dit gebeurd er met jouw Demontage auto:

Auto inkopen

Wij durven best te zeggen dat we van alle markten thuis zijn. We zijn groot op het gebied van auto onderdelen en kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van export. We werken duurzaam en hechten waarde aan het milieu. Waar we ook uitblinker in zijn is auto inkopen. Laat ons uw auto inkopen en u krijgt gegarandeerd de beste prijs. Het hoeft niet per se een nog rijdende auto te zijn overigens.

De auto’s worden vaak gedemonteerd en de onderdelen te koop aangeboden

Veel van de auto’s die we door auto inkopen tot onze beschikking krijgen, worden gedemonteerd. Dat wil zeggen dat een professioneel team de auto ontdoet van nog goede onderdelen. Die onderdelen worden vervolgens getest en te koop aangeboden. De onderdelen worden voor een aantrekkelijke prijs aangeboden en bovendien houdt u door de aankoop van deze onderdelen uw auto in originele staat. We kunnen ook een auto inkopen om die zelf te verkopen of om te exporteren.

Specialist in auto inkopen

Ja, noem ons maar specialist in auto inkopen. Als het om auto inkopen gaat, hanteren we een duidelijke en transparante manier van werken. Stel u wilt van uw nog rijdende of defecte auto af. De eerste stap die u dan zet is het invullen van het formulier dat u op onze website vindt. Behalve persoonlijke gegevens en de nodige autogegevens, geeft u ook meteen aan of de auto gebreken heeft en wat precies de staat van de auto is. U voegt wat foto’s bij en krijgt vervolgens snel een bod van ons op uw auto. Dat is een reëel bod. Dat durven we gerust te zeggen.

U hoeft voor het verkopen van uw auto de stoel amper uit

Als specialist in auto inkopen bieden wij u als u de juiste gegevens verstrekt 100 procent verkoopgarantie. Het gehele proces van auto inkopen kan overigens geheel online afgehandeld worden en in feite hoeft u als eigenaar van de auto uw stoel niet uit. Het bod op de auto is overigens geheel vrijblijvend. Het is niet zo dat wanneer u een bod op uw auto ontvangt, u ook verplicht bent de auto voor dat bedrag te verkopen. Pas als u akkoord gaat, ondernemen we verder actie en wordt auto inkopen echt serieus.

We bieden landelijke dekking voor het ophalen van uw auto

Gaat u akkoord met het bod dat wij op uw auto doen, dan komen wij uw auto gewoon bij u thuis halen. Het maakt niet uit waar u woont, want door een innige samenwerking met logistieke bedrijven hebben we tegenwoordig landelijke dekking. Komen wij uw auto halen, dan kunnen we direct met u afrekenen. U krijgt bovendien meteen het belangrijke vrijwaringsbewijs van het RDW. Belangrijk, want het is het bewijs dat u niet langer verantwoordelijkheid draagt voor de auto en alles wat daar bij komt kijken. De prijs die u krijgt, is altijd concurrerend. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u elders meer krijgt. En vergeet niet, u wordt volledig ontzorgd. U hoeft zelf amper in actie te komen.

Een zeer snelle afhandeling

Als het om auto inkopen gaat, staan we voor een zeer snelle afhandeling. Omdat de lijnen kort zijn kunnen we heel snel zaken doen, en dat is ook vaak wat u precies wenst. Het maakt overigens niet uit of uw auto nog rijdt of niet. In principe hebben we belangstelling voor alle auto’s.

Meer dan alleen auto inkopen

Overigens is auto inkopen beslist niet alles wat we doen. U vindt bij ons ook een enorm arsenaal aan auto onderdelen. De onderdelen zijn vakkundig gedemonteerd en uitvoerig getest. Alleen als ze nog perfect functioneren, worden ze te koop aangeboden. Door het aanschaffen van onze onderdelen, houdt u uw auto in originele staat en weet u zeker dat u nooit de hoofdprijs betaalt. Door te kiezen voor originele onderdelen behoudt uw auto in elk geval waarde.

U vindt uw onderdeel gemakkelijk op onze website

U zoekt uw onderdeel gemakkelijk op onze website, waar u ook alle informatie vindt over auto inkopen overigens. Op basis van uw kenteken komt u vaak al bij het door u gewenste onderdeel uit. U krijgt bij het product overigens uitgebreide productinformatie waardoor in feite niets mis kan gaan. Mocht u nou ook nog een partij zoeken die het onderdeel kan monteren, vraag dit ook aan ons team. Zij kunnen u vrijwel altijd verder helpen namelijk.

Ook al specialist in de export van auto’s

Auto inkopen, auto onderdelen en de beste service. Het zijn zomaar wat termen die betrekking op ons bedrijf hebben. Daarnaast mogen wij ons zonder twijfel ook specialist noemen in het exporteren van auto’s en auto onderdelen. Ook op dat gebied kunnen we u volledig ontzorgen. Want bij exporteren komt best nogal wat kijken, neem alleen al het verkrijgen van de juiste documenten.

U koopt bij ons alleen gekeurde en betrouwbare tweedehands auto’s

U koopt bij ons ook alleen de beste en zeer betrouwbare tweedehands auto's. Koopt u een auto, dan is die auto standaard APK gekeurd. Ook wat betreft de verkoop van gebruikte auto's staan we nadrukkelijk voor kwaliteit. Dat geldt al evenzeer voor de verkoop van schadeauto’s, want ook daarvoor kunt u op onze website terecht. Ondertussen komt er steeds meer interesse vanuit het buitenland voor onze diensten. Om die reden is onze website tegenwoordig ook in de Engelse, Duitse en Franse taal beschikbaar. Ook daar zijn we trots op.

Met aandacht voor het milieu en het reduceren van de afvalberg

Bij alles wat we doen, houden we rekening met het milieu. Zeker als het gaat om recycling. We voldoen aan alle wet- en regelgeving rondom recycling. Door hergebruik helpen we de afvalberg die al zo groot is niet nog groter te worden. Conclusie? Of het nou gaat om auto inkopen, recycling en het demonteren van auto’s, we bieden u altijd de beste kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. We kunnen u wat betreft een breed pakket aan diensten volledig ontzorgen en denken bij alles wat we doen aan ons milieu. Redenen genoeg dus om ook zaken met ons te doen. Daar krijgt u nooit spijt van.