Auto kopen, gebruikte auto’s, goedkope auto’s en tweedehands auto’s (2 mei 2011)

Er staan weer leuke feestdagen voor de deur. Of 'voor het autoportier' zoals wij vaak zeggen. Oranje gekleurde dagen met Koninginnedag en Bevrijdingsdag. Dagen waarop we allemaal een beetje gek (of 'stuurs' - zoals wij nog vaker zeggen) doen, een Staatsloterij opblaasbare kroon op ons hoofd en gezellig naar het bevrijdingsfestival om te genieten van Moke, Waylon, The Opposites & The Partysquad. Carpoolen wordt aanbevolen!

En wat is er dan leuker om met z'n allen in een gebruikte, tweedehands auto te stappen die voor de gelegenheid totaal in de oranje verf is gezet. Gewoon een zeer goedkoop wagentje dat je met een paar vrienden of vriendinnen snel kunt kopen en dat toch nog een paar jaar mee kan! Voor die feestdagen en tegen zeer geringe prijzen heeft Van der Ven Auto's vast wel een 'tweedehandsje' staan dat voor nog veel plezier gaat zorgen.

Voor wie meer degelijkheid en comfort zoekt in zijn gebruikte wagen en tevens goedkope auto: ook dan is Van der Ven Auto's het juiste adres. Er zijn maar weinig merken, types of modellen die wij u niet kunnen leveren. Zolang u tenminste niet op zoek bent naar de Aston Martin DB2. Het huwelijk van prins William en volksheldin Kate kan u tenslotte op een gedachte gebracht hebben. Wel hebben we een royale voorraad occasions die wekelijks verandert.

Voor wie geen winnend staatslot heeft gekocht; denk eens aan Van der Ven Auto's! Ook dan kunt u thuiskomen en dat de buren verbouwereerd vragen: "Goh, nieuwe auto gekocht?" 29 en 30 april, 4 en 5 mei, het zijn of worden allemaal gedenkwaardige dagen. Maar nét zo gedenkwaardig als: "Weet je nog? Onze 2edehands auto die we bij Van der Ven Auto's gekocht hadden?" Dat lijkt ons sterk...