Steun koppelingskabel Steun koppelingskabel

Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Onderdeel onvindbaar?

U geeft aan het origineel, gebruikte onderdeel niet te kunnen vinden voor uw auto. Wij helpen u graag verder zodat de auto weer zo snel mogelijk de weg op kan.

Aanvraag kwaliteit onderdelen

Wij leveren ook nieuwe producten

Bel support 0165 — 559 230 of

chat met ons?

Bereikbaar maandag - zaterdag van 08.00 - 18.00 uur

Aanmelden voor e-mailnotificatie

U ontvangt direct een e-mail als het originele auto onderdeel beschikbaar is in de webshop

* Verplichte velden

Een steun koppelingskabel aanschaffen

Om een koppeling goed te laten werken, zult u gebruik moeten maken van een stevige koppelingskabel. Deze wordt doorgaans van metaal gemaakt, maar is onderhevig aan slijtage, net al alle andere onderdelen waaruit een auto is opgebouwd. Zonder koppelingskabel kan het koppelingspedaal niet met de koppeling worden verbonden en lopen de schakel en start-up activiteiten vast, die bij elke koppeling afhankelijk is van de koppelingskabel. Om de koppelingskabel te beschermen tegen slijtage zal een steun koppelingskabel nodig zijn. Deze dient apart te worden aangeschaft en bevestigd. Zo kunt u de aanschaf van een nieuwe koppelingskabel mogelijk nog wat uitstellen.

Voorradige steunen koppelingskabels

Gelukkig kunt u bij Venauto.nl terecht voor al uw aankopen wat betreft auto onderdelen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van tweedehands auto onderdelen die worden gecontroleerd op hun functionaliteit en bruikbaarheid. Zo wordt voorkomen dat de onderdelen beschadigd zijn of maar voor korte tijd mee kunnen. U kunt dan ook rekenen op uitstekende kwaliteit, zonder dat u hier veel voor hoeft te betalen. Dit is immers een ander bijkomstig voordeel wanneer u besluit om steunen koppelingskabels te kopen bij ons, de marktleider autorecycling in Nederland. Onze groene onderdelen zijn op deze manier voordelig, van goede kwaliteit en snel leverbaar. De meeste onderdelen hebben wij namelijk gewoon al op voorraad voor u klaarliggen. Rest enkel nog de bestelling. Wanneer u deze voor 15:00 weet af te ronden, worden de onderdelen de volgende dag al bij u bezorgd. Bij Venauto.nl vindt u zo vele aantrekkelijke voordelen.