Motorolie 10w40 Motorolie 10w40

Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Onderdeel onvindbaar?

U geeft aan het origineel, gebruikte onderdeel niet te kunnen vinden voor uw auto. Wij helpen u graag verder zodat de auto weer zo snel mogelijk de weg op kan.

Aanvraag kwaliteit onderdelen

Wij leveren ook nieuwe producten

Bel support 0165 — 559 230 of

chat met ons?

Bereikbaar maandag - zaterdag van 08.00 - 18.00 uur

Aanmelden voor e-mailnotificatie

U ontvangt direct een e-mail als het originele auto onderdeel beschikbaar is in de webshop

* Verplichte velden

Motorolie 10w40

Bij ons koopt u de beste motorolie voor uw auto. Wij hebben diverse 10w-40 motor oliën in ons assortiment. Deze oliën hebben belangrijke eigenschappen voor uw auto en voldoen aan specificaties van diverse organisaties zoals ACEA (European Automobile Manufacturer’s Association) en individuele merken. Op basis hiervan is de kwaliteit van de olie terug te vinden. De oliën die wij aanbieden zijn prima geschikt voor uw auto.

Het belang van goede motorolie

Door te kiezen voor 10w40 motorolie, weet u zeker dat u de beste motorolie heeft. Het regelmatig verversen van de motorolie is een belangrijk aspect en mag zeker niet worden onderschat. Goede olie beschermt en werkt prestatie verhogend. Als u wilt dat uw auto nog lange tijd goede prestaties blijft leveren, is het belangrijk om de auto goed te onderhouden. Uiteraard zult u door het gebruik van de auto altijd te maken krijgen met bijvoorbeeld het ouderdomsproces van het oliefilter. Korte afstanden met koud weer rijden is niet bepaald bevorderlijk voor de motorolie, alsook voor lange tijd op de snelweg rijden of filerijden.

Meer informatie

Het aanvragen van meer informatie over bepaalde motorolie is altijd mogelijk. Het is namelijk belangrijk om voor de juiste motorolie te kiezen. Zo zorgt u voor een optimale smering, prestaties die continu blijven en dat onderdelen langer meegaan. Vraag via onze website meer informatie aan over de producten die wij verkopen. Ons enthousiaste team staat altijd voor u klaar. Op werkdagen zijn wij altijd bereikbaar en staan wij u graag te woord.