Ruiten onderdelen

De volgende categorieën zijn verkrijgbaar
Filteren
Laden
Search form loading...
 1. Voorruit

  Audi A5 Cabrio (8F7) (2009 - 2013) Cabrio 2.0 TFSI 16V Quattro (CDNC(Euro 5))

 2. Driehoekruit rechts achter

  Lexus NX I (2014 - heden) SUV 300h 2.5 16V 4x4 (2ARFXE)

 3. Driehoekruit links achter

  Ford USA Thunderbird (1976 - 1979) Torino Bird Coupé 5.0 V8 (V(V8-302))

 4. Driehoekruit rechts achter

  Ford USA Thunderbird (1976 - 1979) Torino Bird Coupé 5.0 V8 (V(V8-302))

Autoruit voordelig online kopen

Van der Ven Auto’s biedt gebruikte autoruiten aan tegen concurrerende tarieven. Al onze autoruiten zijn in perfecte staat en kunnen uitstekend worden hergebruikt. Alle autoruiten zijn door ons uitgebreid getest en alleen de goede gebruikte autoruiten zullen wij ter verkoop aanbieden. Zo weet u zeker dat u nog enige tijd kunt profiteren van autoruit tegen een scherpe prijs.

Veel automobilisten krijgen jaarlijks te maken met schade aan het autoruit. In veel gevallen wordt de schade veroorzaakt door steenslag, vandalisme en inbraak. Veel automobilisten zijn verzekerd tegen autoruitschade. Als u niet bent verzekerd, kan het te betalen bedrag oplopen tot enkele honderden euro’s. Om dan niet te veel geld uit te geven aan een autoruit, kunt u een tweedehands autoruit kopen.

Tweedehands autoruiten zijn kwalitatief absoluut niet minderwaardig. Een tweedehands autoruit zonder schade is kwalitatief net zo goed als een nieuw autoruit. Bij kleine beschadigingen kunt u er voor kiezen om deze beschadigingen te herstellen. Ook dan zijn deze autoruiten prima geschikt.

Welke autoruiten verkoopt Venauto.nl?

Wij verkopen diverse autoruiten. Dit zijn achterruiten, driehoeksruiten, portierruiten en zijruiten. Dit soort ruiten zijn prima geschikt om opnieuw te gebruiken. U zult als u eenmaal in uw auto rijdt niet merken dat het om tweedehands exemplaren gaat. Het enige wat u weet is dat het niet om nieuwe exemplaren gaat. Het grote voordeel is natuurlijk de prijs. In veel gevallen betaalt u 50 procent minder voor een autoruit. Als u vervolgens de aangekochte autoruit zelf plaatst bent u helemaal goedkoop uit. Al is dit natuurlijk niet voor iedereen weggelegd.