Contactslot Contactslot

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 52 Accu
  2. 270 Banden
  3. 29 Contactslot
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 29 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 29 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Contactslot voor uw auto kopen

Een contactslot van een auto kan kapot gaan. Het is dan zaak om zo spoedig mogelijk een nieuw contactslot te kopen. Dit kan onder meer bij Venauto.nl. Wij hebben contactsloten van alle denkbare automerken. De beste gebruikte contactsloten vindt u in ons assortiment.

Contactsloten

Het contactslotensysteem werd in de vorige eeuw uitgevonden door Abram Neiman. In 1931 introduceerde hij het eerste contactslot. In de decennia die volgden kregen alle auto’s een contactslot. Met een contactslot kan een auto aan en uit worden gezet. Als een inzittende van de auto de sleutel uit het contact haalt, blokkeert de auto en kan deze niet worden gebruikt. Vandaag de dag is het overigens zo dat het conventionele contactslot langzaam maar zeker verdwijnt en er een knop in de plaats komt.

Snelle levering

Als u te maken heeft met een defect contactslot, wilt u deze zo snel mogelijk vervangen. Het is zeer waarschijnlijk dat u door het ontbreken van dit onderdeel helemaal niet kunt autorijden. Uit ervaring weten we dat het lastig is om een aantal dagen niet te kunnen autorijden. De contactsloten en overige auto-onderdelen uit onze voorraad kunnen wij snel leveren, zodat u eventuele defecte onderdelen snel kunt (laten) herstellen. Wij leveren auto-onderdelen aan zowel bedrijven als particulieren. Ook als u dus een handige hobbyist bent kan het voordelig zijn om bij ons onderdelen te kopen. Wij verkopen tegen aantrekkelijke tarieven gebruikte auto-onderdelen van bekende automerken. Naast onderdelen verkopen we ook vloeistoffen en gereedschappen. U vindt in onze shop dus alles wat u voor uw auto nodig heeft.