Opener onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
  1. Motorkap opener

    Volvo V90 II (PW) (2016 - heden) 2.0 D5 16V AWD (D4204T23)

  2. Motorkap opener

    Audi A3 Sportback (8VA/8VF) (2014 - 2020) Hatchback 5-drs 1.4 TFSI ACT Ultra 16V (CZEA(Euro 6))

  3. Achterklep kofferdeksel opener

    Volkswagen Passat Variant (3G5) (2014 - heden) Combi 1.6 TDI 16V (DCXA)

Motorkap opener kopen

Motorkap openers kunt u kopen bij Venauto.nl. Wij hebben motorkap openers van alle auto’s, zodat u snel uw (defect) motorkap opener kunt vervangen. Voor vragen over het bestellen van een motorkap opener kunt u ons altijd contacteren.

Motorkap openers

De opener van een motorkap kan kapot gaan. Dit kan bijvoorbeeld komen door slijtage. Om werkzaamheden te verrichten onder de motorkap is het handig als u beschikt over een goede motorkap opener, zodat u snel eventueel motorolie kunt aanvullen of andere vloeistoffen kunt bijvullen. Wacht dus niet en vervang uw motorkap opener tijdig, zodat u niet wordt geconfronteerd met een motorkap die niet omhoog wil op het moment dat u juist de motorkap omhoog wilt hebben.

Bruikbare auto-onderdelen

Alle onderdelen, en dus ook motorkap openers, die u in ons assortiment vindt zijn grondig getest. Dit betekent dat ze aan alle denkbare gestelde eisen voldoen. Zo bent u er zeker van dat de onderdelen veilig zijn en alle vrijwel alle onderdelen zullen probleemloos nog vele jaren meegaan. Als u op zoek bent naar andere scherp geprijsde gebruikte auto-onderdelen, kunt u deze kopen bij Van der Ven Auto’s.

De producten die wij aanbieden zijn afkomstig van sloopauto’s en schade-auto’s. Bij sloopauto’s gaat het om auto’s die zijn afgeschreven. Bij schade-auto’s gaat het om voertuigen die dusdanig zijn beschadigd dat het financieel niet interessant is om ze te herstellen. Desondanks herbergen ze nog voldoende onderdelen die nog altijd goed werken en kunnen worden gebruikt. Dit soort onderdelen worden door ons deskundig personeel uitvoerig getest.