Antenne Antenne

Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Onderdeel onvindbaar?

U geeft aan het origineel, gebruikte onderdeel niet te kunnen vinden voor uw auto. Wij helpen u graag verder zodat de auto weer zo snel mogelijk de weg op kan.

Aanvraag kwaliteit onderdelen

Wij leveren ook nieuwe producten

Bel support 0165 — 559 230 of

chat met ons?

Bereikbaar maandag - zaterdag van 08.00 - 18.00 uur

Aanmelden voor e-mailnotificatie

U ontvangt direct een e-mail als het originele auto onderdeel beschikbaar is in de webshop

* Verplichte velden

Antenne kopen

Wij hebben diverse antennes in ons assortiment. Zoekt u een goede kwalitatieve antenne voor uw auto? Koop deze bij Venauto.nl, want wij hebben een ruim aanbod met goede antennes. U heeft deze in veel gevallen de volgende werkdag al in huis.

Antennes voor auto’s kopen

Dankzij een antenne kunt u in uw radio luisteren zonder dat de radio telkens stoort, maar u koopt waarschijnlijk niet de eerste de beste antenne. U kunt bij ons terecht voor mooie antennes, die het uiterlijk van uw auto zullen verfraaien. Kies voor de antennes van Venauto.nl en u kiest voor kwalitatieve antennes die zorgen voor optimaal ontvangt en bovendien kunt u door een bepaalde antenne te kiezen zelf de look van een auto bepalen.

Auto onderdelen vinden

Wij bieden naast antennes talloze auto onderdelen aan. Dit loopt uiteen van portierscharnieren tot achterbanken en van velgen tot wieldoppen. Vrijwel alles is bij Venauto.nl verkrijgbaar. We hebben een complete shop en bieden producten aan van alle bekende automerken. Of u nu een Audi heeft of een Seat, alle noodzakelijke onderdelen zijn te vinden in onze overzichtelijke shop.

Het voordeel is dat we gebruikte en nieuwe onderdelen tegen een schappelijke prijs aanbieden. Dit zijn hoofdzakelijk gebruikte auto-onderdelen, maar dit soort onderdelen gaan vaak zonder problemen nog veel jaren mee. Dit komt onder meer omdat ze uitgebreid zijn getest door ons personeel en wij zien er op toe dat alleen de beste antennes in het assortiment worden opgenomen. Niet alleen voor antennes, maar ook voor bijvoorbeeld iedere willekeurige buitenspiegel, gaskabel of bandenspanning sensor.