Cockpit | kilometerteller onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
 1. Cockpit

  Ford Fiesta 6 (JA8) (2008 - heden) Fiesta VII (JA8) Hatchback 1.25 16V (STJA)

 2. Cockpit

  Volkswagen Transporter T6 (2015 - 2016) Van 2.0 TDI DRF (CAAA(Euro 5))

 3. Cockpit

  Volkswagen Golf VI (5K1) (2009 - 2012) Hatchback 1.6 TDI 16V (CAYC)

 4. Cockpit

  Peugeot 308 SW (L4/L9/LC/LJ/LR) (2014 - 2021) Combi 5-drs 1.6 HDi 115 (DV6C(9HC))

Een cockpit of kilometerteller aanschaffen

Om een auto succesvol te besturen, hebt u uiteraard een goed functionerende cockpit nodig. In de cockpit bevindt zich namelijk het stuur en alle overige bedieningspanelen, die het mogelijk maken om grip op de auto te hebben en deze naar behoren te besturen. Ook deze onderdelen kunt u los van elkaar aanschaffen om een volledige cockpit te maken. Bij Venauto.nl kunt u heel gemakkelijk op merk en model selecteren en aangeven welk onderdeel van de auto u nodig hebt. Gelijk wordt u een overzicht getoond van alle beschikbare cockpits die mogelijk goed dienst kunnen doen voor uw desbetreffende auto. 

Cockpits uitkiezen

Door op de website van Venauto.nl te bekijken welke soorten cockpits beschikbaar zijn, kunt u heel snel en zonder lang te hoeven zoeken bekijken welke cockpit voor u de juiste zal zijn. Om een cockpit helemaal goed te kunnen gebruiken en in controle te blijven van het gebruik van de auto, kunt u bovendien een goede kilometerteller uitkiezen. Deze is onmisbaar in elke auto en hierop wordt duidelijk aangegeven hoeveel kilometers u reeds hebt afgelegd met uw auto. Uiteraard zijn ook hierin verschillende soorten kilometertellers verkrijgbaar, waaruit u een keuze kunt maken. Zo kunt u de kilometer qua design afstemmen op hoe u de cockpit wilt hebben.

Overige benodigdheden

Wanneer u een keuze maakt voor een geschikte cockpit en kilometerteller, zult u ook ongetwijfeld een kilometerteller kabel nodig hebben. Deze is ook bij Venauto.nl verkrijgbaar en gelijk leverbaar met de overige onderdelen. U kunt bij het verzenden rekenen op lage verzendkosten.