ABS onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
  1. Computer abs

    BMW i3 (I01) (2013 - 2022) Hatchback i3 (IB1P25B)

  2. Computer abs

    Toyota Prius (NHW20) (2003 - 2009) Liftback 1.5 16V (1NZ-FXE)

  3. Computer abs

    Audi S8 (D2) (1999 - 2002) Sedan 4.2 V8 40V (AQH)

ABS kopen

Een modern auto kan eigenlijk niet zonder een goed functionerende ABS. Wij hebben voor alle moderne auto’s een ABS, zodat u deze kunt komen ter vervanging van de huidige defect ABS. Voor vragen over de producten die wij aanbieden, kunt u één van onze specialisten contacteren.

ABS

Bij Van der Ven Auto’s kunt u terecht voor bijvoorbeeld een ABS sensor. Een ABS (antiblokkeersysteem) sensor is in staat om de rotaties van het wiel te meten. Op het moment dat een wiel bij het remmen stilstaat, zorgt de ABS-pomp dat het wiel kortstondig stopt met remmen. Een automobilist voelt vervolgens een trilling in het rempedaal. Dit duurt net zo lang tot de blokkering niet meer optreedt.

Waarom kiezen voor onze gebruikte onderdelen?

Heeft u een ABS gevonden en deze inmiddels besteld? U kunt in een later stadium ook één van onze vele andere producten kiezen. Gebruikte onderdelen van Van der Ven Auto’s hebben namelijk diverse voordelen. Ten eerste zijn ze vaak veel goedkoper. Gebruikte onderdelen zijn tot wel 60 procent goedkoper dan nieuwe onderdelen. Ten tweede kunt u vertrouwen op de kwaliteit van onze aangeboden gebruikte onderdelen.

Wij staan bekend als marktleider binnen de autosloopbranche en daarom is het voor ons belangrijk dat we alleen kwaliteit blijven aanbieden. Dankzij onze onderdelen kunt u uw altijd voordelig duurzaam laten repareren. U heeft de gebruikte onderdelen daarnaast altijd snel in huis, omdat wij een onderdeel of onderdelen de volgende werkdag al kunnen leveren. Bestelt u namelijk voor 15:00 uur, dan heeft u de volgende dag het gewenste onderdeel in huis.