ABS ABS

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 41 Accu
  2. 281 Banden
  3. 14 Computer abs
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

ABS kopen

Een modern auto kan eigenlijk niet zonder een goed functionerende ABS. Wij hebben voor alle moderne auto’s een ABS, zodat u deze kunt komen ter vervanging van de huidige defect ABS. Voor vragen over de producten die wij aanbieden, kunt u één van onze specialisten contacteren.

ABS

Bij Van der Ven Auto’s kunt u terecht voor bijvoorbeeld een ABS sensor. Een ABS (antiblokkeersysteem) sensor is in staat om de rotaties van het wiel te meten. Op het moment dat een wiel bij het remmen stilstaat, zorgt de ABS-pomp dat het wiel kortstondig stopt met remmen. Een automobilist voelt vervolgens een trilling in het rempedaal. Dit duurt net zo lang tot de blokkering niet meer optreedt.

Waarom kiezen voor onze gebruikte onderdelen?

Heeft u een ABS gevonden en deze inmiddels besteld? U kunt in een later stadium ook één van onze vele andere producten kiezen. Gebruikte onderdelen van Van der Ven Auto’s hebben namelijk diverse voordelen. Ten eerste zijn ze vaak veel goedkoper. Gebruikte onderdelen zijn tot wel 60 procent goedkoper dan nieuwe onderdelen. Ten tweede kunt u vertrouwen op de kwaliteit van onze aangeboden gebruikte onderdelen.

Wij staan bekend als marktleider binnen de autosloopbranche en daarom is het voor ons belangrijk dat we alleen kwaliteit blijven aanbieden. Dankzij onze onderdelen kunt u uw altijd voordelig duurzaam laten repareren. U heeft de gebruikte onderdelen daarnaast altijd snel in huis, omdat wij een onderdeel of onderdelen de volgende werkdag al kunnen leveren. Bestelt u namelijk voor 15:00 uur, dan heeft u de volgende dag het gewenste onderdeel in huis.