Relais Relais

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 51 Accu
  2. 247 Banden
  3. 13 Relais diversen
  4. 7 Relais ruitenwisser
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Relais online aanschaffen

Bij Venauto.nl kunt u terecht wanneer u een relais nodig hebt voor uw auto. Hierbij kunt u er één uitkiezen tussen de verschillende tweedehands auto-onderdelen die via onze website verkrijgbaar zijn. Zodra u het merk en betreffende onderdeel invoert, kunt u gelijk zien welke relais aanwezig zijn en daaruit kunt u zelf bepalen welke voor uw auto het meest geschikt is. Ons competente medewerkers kunnen u adviseren bij het uitkiezen van de juiste relais. Indien er geen gebruikte auto-onderdelen beschikbaar zijn, kunnen zij nieuwe onderdelen voor u bestellen. Zie hiervoor onze voorwaarden. Ook deze zullen zo spoedig bij u thuis worden bezorgd. U kunt hoe dan ook rekenen op uitstekende kwaliteit aangezien dit bij Venauto.nl voorop staat.

Relais in een auto

Een relais is een schakelaar die door een elektromagneet wordt bediend. U vindt deze component vaak in digitale schakelingen. Bij een auto is het startcircuit uitgerust met een relais. Doordat de stroom die door de startmotor loopt te groot is, kan deze niet enkel met het startslot worden geschakeld. Hiervoor wordt de relais gebruikt. Ook andere lasten worden via relais geschakeld, zodat spoel en belasting op eenzelfde spanning werken. De schakelaar werkt op afstand en bestaat uit een maak en breek contacten, die worden bediend door een elektromagneet. Het vormt hiermee een belangrijk onderdeel van de aandrijving van de auto.

Onderdelen aansturen

Met de relais worden verschillende onderdelen van de auto op afstand aangestuurd. Zo besturen ze onder andere de ruitenwissers. Om een ruitenwisser heen en weer te laten bewegen, zorgt de relais ervoor dat deze in werking wordt gezet.