Schakelaar | instrumenten onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
 1. Combischakelaar

  Seat Leon (5FB) (2014 - heden) Hatchback 5-drs 1.4 TSI ACT 16V (CZEA)

 2. Lichtschakelaar

  Seat Leon (5FB) (2014 - heden) Hatchback 5-drs 1.4 TSI ACT 16V (CZEA)

 3. Stoelverwarming schakelaar

  Renault Zoé (AG) (2016 - heden) Hatchback 5-drs R90 (5AQ-601)

 4. Schakelaar

  Renault Zoé (AG) (2016 - heden) Hatchback 5-drs R90 (5AQ-601)

Schakelaar en instrumenten

Voor uiteenlopende instrumenten of onderdelen zult u een schakelaar moeten installeren om deze werkzaam te krijgen. Een dergelijke schakelaar, evenals de instrumenten waarvoor deze dient, zijn verkrijgbaar op Venauto.nl. Hier kunt u heel gemakkelijk de verschillende onderdelen zoeken en uitkiezen op merk of model. Zo weet u altijd dat u de juiste onderdelen hebt aangeschaft. Het betreft hier groene onderdelen die op milieuvriendelijke manier zijn verkregen en nu, na nauwkeurig te zijn getest, worden aangeboden in de verkoop. Deze gebruikte tweedehands auto-onderdelen zijn van uitstekende kwaliteit.

Schakelaren voor verschillende instrumenten

Elke auto kent verschillende instrumenten waardoor de auto een volledig functioneel gebruiksmiddel wordt. Een groot deel van deze instrumenten vertrouwt op de werking van een schakelaar, waarmee de onderdelen kunnen worden bediend en vastgezet waar nodig. Voor onderdelen als een achterklep of kofferdeksel zult u bijvoorbeeld een goede schakelaar moeten installeren, zodat deze kan worden gesloten, wanneer u deze dichtgooit. Zo zijn er nog tal van andere onderdelen die met behulp van een schakelaar aan of uit, open of dicht gezet kunnen worden.

Schakelaar voor onderdelen

Een schakelaar heeft voor verschillende onderdelen een belangrijk functie. Zo bedient dit onderdeel onder andere de volgende instrumenten: de achterruitverwarming, het alarmlicht, de centrale deurvergrendeling of CV, de elektrische ramen, elektrische spiegels en de hoofdverlichting, het knipperlicht, de koplamp hoogteregeling, de mistlamp, de remlichten en de cruise control. Daarnaast zijn er nog tal van overige onderdelen te noemen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de combischakelaar en de schakelaar hoogteregeling. Voor meer informatie over deze onderdelen kunt u ons contacteren.