Achterbank | achterstoelen Achterbank | achterstoelen

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 48 Accu
 2. 340 Banden
 3. 39 Stoelen + achterbank
 4. 1 Tussenschot cabine
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Achterbank | achterstoelen aanschaffen

Een achterbank voor uw auto kopen is mogelijk bij Van der Ven Auto’s. Wij verkopen diverse achterbanken en achterstoelen voor auto’s. Deze onderdelen kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen en na afronding van een bestelling wordt de achterbank of achterstoelen in de meeste gevallen de volgende werkdag al bij u thuis bezorgd. Hierdoor kunt u snel uw huidige wellicht kapotte achterbank vervangen. Als u de achterbank de volgende dag in huis wilt hebben dient u deze op werkdagen vóór 15:00 uur te bestellen.

Achterbanken

Niet alle onderdelen uit de gedemonteerde auto worden vanzelfsprekend aangeboden. Dit is ook van toepassing bij de achterbanken aanbieden. Alleen de achterbanken en andere auto-onderdelen die bruikbaar worden geacht worden onderwerpen aan een kwaliteitscheck en als ze deze check doorstaan komen ze zoals gezegd in ons magazijn. De onderdelen die onvoldoende worden bevonden, worden afgevoerd. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze auto-onderdelen waarborgen en dat is natuurlijk een belangrijke voorwaarde voor onze klanten. Alle onderdelen die niet goed genoeg worden bevonden zullen niet worden opgenomen in ons assortiment en zullen dus ook zeker niet worden aangeboden op onze website.

Naast een achterbank kunt u bij ons ook terecht voor een achterklep, een bestuurdersstoel en een bijrijdersstoel. Zo kunt u het geheel compleet maken en voorkomen dat het een allegaartje wordt van verschillende stoelen. Uiteraard kan bekleding het één en ander veranderen en voor één geheel zorgen. Voor vragen over de beschikbare achterbanken kunt u onze klantenservice contacteren.