Bagagerek | bagagenet Bagagerek | bagagenet

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 52 Accu
  2. 283 Banden
  3. 8 Bagagenet rek
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Bagagenet of bagagerek kopen

Wanneer u langere ritten maakt met de auto en veel bagage mee moet nemen, dan kan het gebeuren dat het niet direct allemaal in de auto past. In dat geval kan het handig zijn om een bagagenet of bagagerek aan te schaffen. Hiermee kunt u dan overige bagage bovenop de auto vastzetten, zodat er meer mee kan. Ook kunt u hiermee delen binnenin de auto afzetten of de bagage in de auto mee vastzetten. Zo voorkomt u dat de bagage door de hele auto gaat rondzwerven en voor onveilige situaties zorgt.

Bagagenetten en bagagerekken

Ook voor bagagenetten en bagagerekken kunt u terecht bij Venauto.nl. Hier staat een assortiment van ruim 60.000 onderdelen tot uw beschikking, die op voorraad worden bewaard. Hiertussen zijn ook voldoende bagagenetten en bagagerekken te vinden die passend zijn voor uw auto. U kunt heel gemakkelijk selecteren op de onderdelen die u nodig hebt en gelijk zullen de beschikbare onderdelen worden getoond, waaruit u een keuze kunt maken. Doordat hierbij gebruik wordt gemaakt van tweedehands auto-onderdelen, gelden deze als groene onderdelen. Door gebruikte onderdelen opnieuw te gebruiken, neemt de belasting op het milieu af. Uiteraard worden alle onderdelen voor gebruik grondig getest, zodat u enkel de beste kwaliteit kunt verwachten. Daarnaast ontvangt u voor gebruikte onderdelen standaard twaalf maanden garantie.

Nadat u de onderdelen hebt uitgekozen, zullen deze naar u toe worden gezonden. Hiervoor worden slechts lage verzendkosten gerekend en kunt u deze de volgende werkdag reeds in huis verwachten, wanneer u voor 15:00 uur besteld.