Overige | Diversen Overige | Diversen

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 50 Accu
 2. 345 Banden
 3. 70 Dashboard delen diverse
 4. 1 Portier bekleding
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 71 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 71 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Overige | Diversen

Een dashboard herbergt diverse grotere en kleinere onderdelen. Denk aan een middenpaneel. Op de pagina overige vindt u de alle onderdelen die niet onder middenpaneel vallen, maar welk u mogelijk nodig heeft voor uw dashboard.

Graag helpen we u met het vinden van het gewenste onderdeel. Voor vragen over een specifiek onderdeel voor de dashboard zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Onze afdeling verkoop auto-onderdelen staat op werkdagen voor u klaar. Naast dashboard gerelateerde onderdelen kunnen we u voorzien van veel andere elementen voor de auto. Betwijfelt u bijvoorbeeld of de autobanden van uw auto wel goed zijn? Profiteer van onze lage tarieven als het om autobanden gaat. Bij ons kunt u veilige banden kopen die uitvoerig zijn getest. Wij hebben autobanden in ons assortiment van slechts enkele tientallen euro’s. Dat is geen geld voor een autoband en tegelijkertijd krijgt u kwaliteit geleverd. Wij hebben ook regelmatig bandenacties.

"Hoe komt het dat Van der Ven Auto’s zou voordelig is" horen wij u zeggen. Een deel van de onderdelen die wij aanbieden betreffen gebruikte onderdelen. Deze onderdelen halen wij uit demontage auto’s. Dit zijn auto’s die wij van bedrijven en particulieren kopen. Soms gaat het om een sloopauto, maar bijna net zo vaak gaat het om schade auto’s. Dit soort auto’s hebben veel onderdelen die goed bruikbaar. Als u een defect heeft in het dasboard kunt u er voor kiezen om een nieuw onderdeel te kopen, maar u kunt net zo goed een gebruikt onderdeel aanschaffen. Deze gebruikte onderdelen zijn vaak net zo goed.

Armsteun voor auto kopen

Als het om auto-onderdelen gaat die vallen onder middenconsole bent u bij Van der Ven Auto’s helemaal goed. Zo hebben wij van alle grote en kleine automerken armsteunen in de aanbieding. Onze gebruikte armsteunen zijn ook aanzienlijk goedkoper dan nieuwe exemplaren.