Koppelingspedaal onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
 1. Koppelingspedaal

  Suzuki Swift (ZC/ZD) (2017 - heden) Hatchback 5-drs 1.2 Dual Jet 16V SHVS (K12C)

 2. Koppelingspedaal

  Renault Clio V (RJAB) (2019 - heden) Clio V (RJA) Hatchback 1.0 TCe 100 12V (H4D-450)

 3. Koppelingspedaal

  Ford EcoSport (JK8) (2013 - heden) SUV 1.0 EcoBoost 12V 125 (M1JC(Euro 5))

 4. Koppelingspedaal

  Kia Picanto (JA) (2017 - heden) Hatchback 1.0 12V (G3LD)

 5. Koppelingspedaal

  Skoda Karoq (2020 - heden) SUV 1.0 TSI 12V (DLAA)

 6. Koppelingspedaal

  Abarth 500C/595C/695C (2016 - heden) Cabrio 1.4 T-Jet 16V (312.B.4000)

Een nieuwe koppelingspedaal kopen

Een auto met een defecte koppelingspedaal is niet te besturen. Niets is zo vervelend als het niet kunnen gebruiken van uw auto, want mogelijk heeft u allerlei verplichtingen en zonder auto zitten is dan bepaald niet praktisch. Als u te kampen heeft met een defect koppelingspedaal, dan wilt u deze zo spoedig mogelijk (laten) vervangen. Een nieuw koppelingspedaal kunt u bij Venauto.nl kopen. In ons assortiment vindt u geschikte koppelingspedalen voor uw auto, zodat u weer de weg op kunt. Door onze zoekfunctie te gebruiken kunt u snel een koppelingspedaal vinden.

Koppelingspedalen

Een koppelingspedaal gebruikt u om te schakelen tussen de verschillende versnellingen. De koppeling verbindt roterende schijven van de transmissie. Iedere koppeling heeft een eindige levensduur. Een defect van een koppeling kan worden opgemerkt wanneer men goed oplet bij het starten van de auto of bij het schakelen. Meestal kan er een piepend of een knarsend geluid worden opgemerkt. Als u hier mee te maken heeft, kunt u het best zo spoedig mogelijk naar een goede garage gaan. Wacht u onnodig lang op het herstellen van de koppeling, dan kan de koppelingspedaal doorvallen. Als dit gebeurt kunt u de rit naar de autogarage het best door de automonteur laten voltooien, want zo is de kans op grote schade aan de transmissie het kleinst.

Van der Ven Auto’s

Bij Van der Ven Auto’s koopt u gebruikte en nieuwe koppelingspedalen. Iedere gebruikte koppelingspedaal is grondig geïnspecteerd en alleen de beste koppelingspedalen worden door ons aangeboden. Heeft u vragen over een koppelingspedaal? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.