Afdekplaat Afdekplaat

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 31 Accu
 2. 202 Banden
 3. 37 Afdekkap motor
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 37 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 37 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Afdekplaat online kopen

Bestel een nieuwe afdekplaat eenvoudig online in de webshop van Venauto.nl. U kunt hier ons volledige assortiment met afdekplaten bekijken en filteren op uw wensen. Voor ieder automerk hebben we afdekplaten te koop. Mocht u na een zoektocht op onze website uw gewenste afdekplaat niet tegenkomen? Neem contact met ons op en wij zorgen er voor dat u de gewenste afdekplaat krijgt geleverd.

Het aanbieden van afdekplaten

Wij hebben een groot aanbod met gebruikte auto materialen. Hiertussen zitten ook diverse afdekplaten. Alle auto’s die bij ons binnenkomen worden op een milieuvriendelijke manier gedemonteerd. Onze core business is namelijk het demonteren van auto’s en het aanbieden van de geschikte auto-onderdelen. De bruikbare materialen worden opgeslagen en onderdelen die niet bruikbaar worden geacht, worden afgevoerd. Voordat bruikbaar geachte materialen worden opgeslagen gaat er eerst nog een proces aan vooraf. Er wordt namelijk gekeken naar de werking van een onderdeel. Het heeft namelijk niet zo veel zin als pak hem beet een roetfilter of een dynamo na een aantal weken alweer stuk is.

Dit bovenstaande betekent natuurlijk dat we ieder onderdeel grondig moeten testen alvorens we deze daadwerkelijk te koop aanbieden. Dat klopt ook, er zit veel tijd in het controleren van alle onderdelen, maar geen enkel onderdeel wordt zonder te controleren aangeboden. Van der Ven Auto’s heeft namelijk een naam als marktleider op het gebied van autorecycling in Nederland hoog te houden. We zijn voorts één van de grootste autorecyclingbedrijven van de Benelux.