Onderstel | Ophanging Onderstel | Ophanging onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
  1. Stuur

    Seat Leon (5FB) (2014 - heden) Hatchback 5-drs 1.4 TSI ACT 16V (CZEA)

  2. Veerpoot links voor

    Seat Leon (5FB) (2015 - heden) Hatchback 5-drs 1.0 TSI 12V (CHZD)

  3. Veerpoot rechts voor

    Seat Leon (5FB) (2015 - heden) Hatchback 5-drs 1.0 TSI 12V (CHZD)

Het onderstel van uw auto

Het onderstel van een auto is het fundament waarop alle andere componenten rusten. Het bestaat uit een complex netwerk van onderdelen, zoals de ophanging, schokdempers, veren, en stabilisatorstangen. Deze elementen werken samen om een soepele en stabiele rit te garanderen, terwijl ze tegelijkertijd schokken en trillingen absorberen, wat resulteert in een veilige en comfortabele rijervaring.

Hoogwaardige onderdelen

Bij Van der Ven Auto's bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige onderdelen voor het onderstel van uw auto. Of u nu op zoek bent naar vervanging voor versleten componenten of upgrades voor verbeterde prestaties, wij hebben wat u nodig heeft. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

12 maanden garantie

Wij begrijpen dat betrouwbaarheid essentieel is als het gaat om auto-onderdelen. Daarom bieden wij 12 maanden garantie op al onze producten.

Ons deskundige personeel staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw specifieke behoeften.

Snelle levering van auto-onderdelen

Bij Van der Ven Auto's streven we naar maximale klanttevredenheid. Daarom bieden we snelle levering aan voor al onze producten. Bestel voor 15:00 uur en uw onderdelen worden dezelfde dag nog verzonden, dankzij ons eigen grote magazijn met meer dan 70.000 onderdelen. Zo kunt u snel weer de weg op met vertrouwen in uw voertuig.