Achteras onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
  1. Subframe achter

    Mercedes-Benz A (W176) (2015 - 2018) Hatchback 2.0 A-45 AMG Turbo 16V 4-Matic (M133.980(Euro 6))

  2. Achteras compleet

    Skoda Superb Combi (3V5) (2017 - heden) Combi 1.5 TSI Evo 16V (DPCA)

Achterassen online bestellen

Bij Van der Ven auto’s bent u helemaal goed voor de beste achterassen. Bij assen van moderne auto’s kunt u onderscheid maken tussen twee verschillende assen. De voor- en achteras. U vindt in ons assortiment zowel voor- als achterassen. De assen hebben als functie om de wielen op te vangen en tegelijkertijd dienen de assen de auto te begeleiden.

Voorassen

Een vooras van een auto heeft andere taken dan een achteras. Een vooras is op zo’n manier geconstrueerd dat deze de wielen rijdt. De vooras leidt ook de besturing. Een vooras bestaat uit wielnaven, stabilisatoren, twee aandrijflijnen en draagarmen. Bij sommige voertuigen worden er meer draagarmen gebruikt.

Achterassen

Een achteras heeft, als het om een eenvoudige uitvoering gaat, een onbuigbare as. Om de as te stabiliseren kunnen er stutten of torsiestaven worden toegevoegd. Een achteras neemt bepaalde componenten over van het secundair remsysteem van het voertuig. Daarnaast zijn er aangedreven achterassen. Deze zijn complexer en hebben een uitbreide suspensie, dit in de vorm van een stangenstelsel of een frame.

Wij hebben naast achterassen nog tal van andere producten in ons assortiment. Van uitlaten tot trekhaken en van ruitenwissers tot allerlei verschillende accessoires. U zoekt het, wij hebben het voor u in huis en we hebben veel merken uit diverse prijssegmenten. Desondanks staan wij voor scherpe prijzen en het voordeel van onze shop is dat we de onderdelen altijd scherp kunnen aanbieden. Het gaat namelijk om tweedehands onderdelen. Deze zijn goed uitgebreid getest en goed werkend.