Stabilisatorstang Stabilisatorstang

Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 377 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 377 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Stabilisatorstang kopen

Stabilisatoren vormen een belangrijk onderdeel voor de wielophanging en het is dan ook belangrijk dat deze in goede staat verkeerd, anders blijven de wielen niet op hun plaats. Om niet tot hoge kosten te komen, kunt u bij Venauto.nl terecht voor gebruikte, tweedehands auto onderdelen. Deze zijn afkomstig van afgeschreven auto’s waaruit verschillende onderdelen worden gehaald en bewaard die nog prima dienst kunnen doen in andere auto’s. Op deze manier wordt bovendien het milieu ontlast, aangezien er minder vraag nodig is naar nieuwe onderdelen. Onze gebruikte onderdelen zijn uitvoerig gecontroleerd en getest en u kunt dan ook rekenen op uitstekende kwaliteit.

Wat zijn stabilisatorstangen?

Stabilisatorstangen zijn stangen van staal die de linker- en rechterwielophanging en het chassis met elkaar verbinden. Deze stang bevindt zich aan de onderkant van de wielophanging en heeft doorgaans een langwerpige U-vorm. Aan de omgebogen uiteinden van deze wielophanging zitten de assen gemonteerd en daar dwars onder zit de stabilisatorstang gemonteerd. Het dwarsgeplaatste deel van de stabilisatorstang is met de carrosserie verbonden en werkt als een torsiestaaf wanneer dit deel wordt verdraaid bij eenzijdig inveren.

U kunt bij ons stabilisatortangen krijgen voor zowel voor als achter, dat wil zeggen met een eindstuk voor, een eindstuk achter en specifiek gezien het eindstuk links voor, het eindstuk links achter en daarnaast het eindstuk rechts voor en het eindstuk rechts achter. Om u zo snel mogelijk van uw onderdelen als stabilisatortangen te voorzien, zullen deze de volgende dag bij u thuis worden bezorgd, indien u voor 15:00 uur de bestelling afrondt. Tevens zullen er lage verzendkosten worden gerekend, waardoor uw aanschaf bij ons voordelig en aantrekkelijk blijft.