Achter Achter

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 52 Accu
  2. 283 Banden
  3. 35 Subframe achter
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 35 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 35 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Subframe achter online kopen

Online bestellen van een subframe achter doet u bij Van der Ven Auto’s. Via onze webwinkel hebt u de mogelijkheid om diverse exemplaren te kopen en wij hebben bovendien subframes achter van diverse automerken, zodat u altijd het gewenste product zult vinden.

Subframes achter

Een subframe achter is eenvoudig bij ons besteld. Wij hebben subframes voor van de bekendere automerken zoals BMW, Peugeot, Skoda, Jeep, Nissan, Renault, Rover, Saab, Volvo, Range Rover, Suzuki, Citroën, Kia, Mercedes en Mitsubishi. In ons aanbod zult u met name gebruikte subframes voor aantreffen. Deze zijn afkomstig van zogenaamde demontage-auto’s. Dit zijn auto’s die wij hebben opgekocht en deze auto’s zijn door ons vakkundig personeel gedemonteerd. Ieder onderdeel is vervolgens grondig gecontroleerd en alleen de goed werkende subframes voor zijn gelabeld en opgeslagen in ons (online) assortiment.

Zoekfunctie

Voor het vinden van het geschikte subframe achter kunt u het best onze zoekfunctie gebruiken. Door de zoekfunctie te gebruiken kunt u eenvoudig het gewenste onderdeel vinden. Kunt u de gewenste subframe achter niet vinden? Neem contact met ons op en wij kunnen zorgen dat u de gewenste subframe achter kunt bestellen. Mochten wij desondanks het door u gewilde onderdeel niet kunnen leveren, dan kunnen we ook een nieuw subframe voor leveren. Dit tegen groothandelsprijzen.

Naast subframe achter hebben we nog veel meer auto-onderdelen in ons aanbod. Alles wat u nodig heeft om uw auto aanzienlijk te kunnen repareren kunt u op onze website vinden. Denk aan onder andere wielnaven, stuurkolommen, portieren, achterlichten en koppelingspedalen.