Remdrukregelaar Remdrukregelaar

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 52 Accu
  2. 283 Banden
  3. 17 Remdrukregelaar
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Remdrukregelaar online kopen

Bij Venauto.nl kunt u een remdrukregelaar voordelig aanschaffen. Wij hebben van ieder automerk remdrukregelaars in het assortiment. Deze kunt u direct bestellen. En wij kunnen een remdrukregelaar snel voor u leveren. Bestel vandaag voor 15:00 uur een remdrukregelaar en deze wordt de volgende werkdag bij u bezorgd.

Remdrukregelaars

Een remdrukregelaar kunt u vinden bij het achteras. De remdrukregelaars, ook wel een remdrukverdeler of een remdrukbegrenzer genoemd, wordt via een veer of hefboom bediend. Een remdrukregelaar zorgt voor de remdruk, zodat de achterremmen kunnen werken. Het onderdeel bestaat in de regel uit de volgende onderdelen: stofhoes, regelaarhuis, zuigeren cups, arm en een veer.

Een defecte remdrukregelaar kunt u herkennen aan lekkage bij de stofhoes, meestal vanonder de stofhoes. De zuiger kan door aantasting ook vastzitten en zo kan de remdrukregelaar de druk niet meer regelen. Het is belangrijk om bij een defect het betreffende onderdeel op tijd te vervangen, zodat corrosie kan worden voorkomen.

Naast remdrukregelaars verkoopt Van der Ven Auto’s nog legio andere auto-onderdelen. Deze kunnen wij stuk voor stuk voordelig leveren, zodat u geen grote bedragen kwijt bent aan het vervangen van een onderdeel. Ook voor andere onderdelen kunt u een beroep doen op Venauto.nl en ons assortiment bekijken, want wij hebben vele duizenden artikelen op voorraad.

Wij hebben auto-onderdelen zoals kentekenplaten, sleepringen, gordelsluiters, katalysators, koppelingskabels, roetfilters, ABS pompen, stuurkolommen, kachelkranen, tankkleppen, dakdragers en velgen van automerken zoals Volkswagen, Rover, Mazda, Saab, Opel, Skoda, Range Rover, Audi, Hyundai, BMW, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Citroën, Kia, Suzuki, Mercedes en Smart.