Portier airbag onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
  1. Airbag portier rechts voor

    Audi A3 Limousine (8VS/8VM) (2013 - heden) A3 Sportlimousine (8VL) Sedan 1.4 TFSI 16V (CZCA)

Portier airbag koopt u online bij Van der Ven Auto’s

Een portier airbag nodig? Een geschikt exemplaar vindt u op onze website. Van der Ven Auto’s heeft voor de meeste auto’s portier airbags verkrijgbaar. Als het om het leveren van goedkope airbags gaat zijn wij één van de specialisten. Wij kunnen tegen een concurrerend tarief tweedehands portier airbags aanbieden. Deze portier airbags hebben we gecontroleerd op kwaliteit en mogelijke defecten en tijdens deze kwaliteitscheck is gebleken dat de portier airbags, die u op onze website kunt vinden, in goede staat zijn.

Portier airbags

Een goede airbags is vanzelfsprekend onmisbaar. Om het autorijden nog veiliger te maken kunt u naast een stoel en een gordijn airbag ook een portier airbag kopen. Zo wordt het autorijden nog iets veiliger. Uiteraard kunt u een botsing met een ander voortuig nooit uitsluiten, omdat u niet weet wat andere verkeersdeelnemers doen, maar om ernstig letsel zoveel mogelijk te voorkomen zijn dit soort airbags handig. Voor nieuwe portier airbags dient u in de regel relatief veel geld te betalen, maar voor onze portier airbags geldt dat niet. Dit zijn goedkope portier airbags, gedemonteerd uit andere voertuigen en voor het versturen van deze portier airbags rekenen wij een laag bedrag.

Over Van der Ven Auto’s

Wij zijn één van de grotere autodemontage bedrijven van Nederland. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in gebruikte en nieuwe auto-onderdelen. Voorts kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van occasions. Als u op zoek bent naar een tweedehandse auto, is de kans groot dat u bij ons een geschikte auto vindt die aan u verwachtingen voldoet.