Links voor onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
  1. Gordelsluiter links voor

    Volvo S60 II (FS) (2010 - 2011) 2.4 D5 20V (D5244T10)

  2. Gordelsluiter links voor

    Renault Laguna III Estate (KT) (2008 - 2015) Combi 5-drs 2.0 dCi 16V 175 FAP (M9R-800)

  3. Gordelsluiter links voor

    BMW 3 serie (E90) (2005 - 2007) Sedan 318i 16V (N46-B20B)

Gordelsluiter links voor bestellen bij Venauto.nl

Een gordelsluiter koopt u voordelig bij Venauto.nl. Van der Ven Auto’s heeft voor iedere auto geschikte gordelsluiters in het assortiment. Deze gordelsluiters kunnen direct worden gebruikt en zijn van uitstekende kwaliteit.

Gordelsluiters links voor

Het dragen van een gordel in een auto is verplicht. De politie controleert hier streng op en dat is natuurlijk niet om automobilisten te pesten, want het dragen van een gordel is van groot belang. Als u bij een botsing geen gordel draagt, is de kans om ernstig letsel aanzienlijk groter dan wanneer u wel een gordel zou dragen. Om mensen bewust te maken dat ze een gordel moeten dragen hebben veel auto’s heden ten dage gordelverklikkers. Dit is een systeem die in werking treedt wanneer een inzittende geen gordel draagt.

Gebruikte onderdelen

Bij ons kunt u ook terecht voor tweedehands auto materialen. Het komt voor dat mensen een gebruikt auto onderdeel kopen die vervolgens niet naar behoren blijkt te werken. Wanneer u gebruikte auto-onderdelen bij Van der Ven Auto’s koopt kunt u er zeker van zijn dat de auto-onderdelen doen wat van ze verwacht wordt. Bij Venauto.nl worden alleen auto-onderdelen te koop aangeboden die nog goed functioneren. Alle onderdelen die niet meer werken zullen worden gerecycled, zodat het overblijfsel hergebruikt kan worden. Als u een auto onderdeel nodig heeft, kunt u het auto onderdeel gemakkelijk telefonisch of online bestellen. U kunt de bestelde auto onderdeel bij Van der Ven Auto’s ophalen of laten bezorgen voor een interessante prijs.