Achterklep | Kofferdeksel rechts onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
 1. Achterlicht kofferdeksel achterklep rechts

  Volkswagen Golf V (1K1) (2003 - 2008) Hatchback 1.6 FSI 16V (BLF(Euro 4))

 2. Achterlicht kofferdeksel achterklep rechts

  Renault Clio IV Estate/Grandtour (7R) (2012 - heden) Combi 5-drs 1.5 Energy dCi 90 FAP (K9K-608(K9K-B6))

 3. Achterlicht kofferdeksel achterklep rechts

  Opel Corsa E (2014 - 2019) Hatchback 1.0 SIDI Turbo 12V (B10XFT(Euro 6))

 4. Achterlicht kofferdeksel achterklep rechts

  Opel Astra J GTC (PD2/PF2) (2011 - 2018) Hatchback 3-drs 1.4 Turbo 16V ecoFLEX 140 (A14NET(Euro 5))

 5. Achterlicht kofferdeksel achterklep rechts

  Volkswagen Passat Variant (365) (2010 - 2014) Combi 1.4 TSI 16V (CAXA(Euro 5))

Achterklep | Kofferdeksel rechts eenvoudig online bestellen

Bent u tijdens uw online zoektocht naar een geschikt achterlicht voor een achterklep of een kofferdeksel bij ons uitgekomen? Een licht voor een achterklep of kofferdeksel koopt u snel en eenvoudig bij Venauto.nl. Wij hebben op onze website diverse achterkleppen en kofferdeksel in ons assortiment. Wij hebben achterlichten van alle grote automerken. Of u nu een licht zoekt voor een Toyota, Mazda, Renault, Audi of een Mitsubishi. Wij hebben van vrijwel ieder automerk diverse achterlichten te koop.

Achterkleppen en kofferdeksel achterlichten

Het vervangen van een rechter achterlicht van een achterklep of kofferdeksel bij oudere auto’s is relatief eenvoudig. Vaak kunt u dit zelf doen en waarschijnlijk heeft u dit al regelmatig gedaan. Als het om moderne auto’s gaat is het vervangen van een autolicht een stuk lastiger. Dat geldt ook een rechter achterklep- of kofferdeksellicht. Voor het vervangen van dit soort lichten kunt u het beste naar een autogarage gaan. Wij hebben dit soort nieuwe lichten van moderne ook in ons assortiment. Deze hebben wij gedemonteerd uit sloopauto’s en schadeauto’s en bieden deze voordelig aan, zodat u niet veel geld hoeft uit te geven voor deze moderne lichten.

Als u kijkt hoeveel u kunt besparen, is het kopen van tweedehands onderdelen, waaronder dus autolichten, absoluut aan te raden. Binnen een tijdsbestek van vijf jaar kunt u zo enkele honderden tot een kleine duizend euro besparen. Een defect onderdeel hoeft ook niet vervangen te worden door een nieuw duur onderdeel, omdat zo’n onderdeel vaak veel langer mee gaat dan de auto zelf. Bij Venauto.nl koopt u voordelig auto-onderdelen.