Diverse | Overigen Diverse | Overigen

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 52 Accu
  2. 283 Banden
  3. 18 Verlichting diversen
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Diverse | Overigen online bij Venauto.nl kopen

Zoekt u specifieke auto-onderdelen die u niet op de andere pagina’s tegenkomt? Op de pagina diverse en overigen kunt u auto-onderdelen vinden die niet op de overige productpagina’s thuishoren. Voor deze onderdelen geldt hetzelfde als de overige onderdelen: scherp geprijsde onderdelen, een snelle levering en een goede service.

Gebruikte auto materialen

Van der Ven Auto’s is gespecialiseerd in het aanbieden van gebruikte auto materialen. De aangeboden onderdelen zijn gedemonteerd uit auto’s die wij hebben opgekocht bij particulieren en bedrijven. Dit zijn sloopauto’s en schade-auto’s. De onderdelen uit deze voertuigen zijn nog altijd goed te gebruiken en de prijs is voor u als klant interessant. Op deze manier kunt u het repareren van uw auto ook goedkoop maken, want u hebt geen dure nieuwe onderdelen nodig. Kiest u voor onze auto-onderdelen? Dan bent u niet alleen prijsbewust bezig, maar ook nog eens goed voor het milieu. Als u namelijk onze onderdelen koopt worden onderdelen gerecycled en dit is goed het milieu, want er hoeft geen aanspraak gemaakt te worden op grondstoffen om nieuwe onderdelen te kunnen produceren.

Nieuwe auto onderdelen

Naast gebruikte onderdelen verkopen wij ook nieuwe auto-onderdelen. Heeft u een onderdeel nodig en deze hebben wij op dat moment niet op voorraad? Dan kunnen wij alsnog aan dit onderdeel helpen. Desgewenst kunnen we voor u een nieuw onderdeel bestellen, zodat u alsnog snel het onderdeel kunt gebruiken. De nieuwe onderdelen kunnen wij tegen groothandelsprijzen aanbieden, zodat u alsnog voordelig uit bent.