Uw auto opkopen door de auto opkopers van Van der Ven Auto’s!

Een wagen is een prettig vervoermiddel waar we altijd op vertrouwen. We verwachten geen problemen in de techniek, rijden graag drie keer het klokje rond, nemen een klein deukje of krasje in de carrosserie voor lief, en met af een toe een paar nieuwe banden en het jaarlijks verplichte APK, verwachten we de daden van een held van onze auto.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Dan is het eind januari, begin februari en breekt eindelijk de langverwachte winter door. Het gaat vriezen en goed ook. De eersten dromen alweer over een Elfstedentocht. De eersten hebben ook alweer de ANWB gebeld. De auto wil niet starten want de accu trekt het niet meer, de ramen blijven beslagen want de airco doet het niet meer, de ruitenwissers zijn te laat vervangen en de kale zomerbanden missen alle voordelen van de winterbanden. We moeten de weg wel weer op - naar ons werk, onze familie, om de kinderen weg te brengen naar school, sporten of vriendjes. "Doe wel je autogordel om", zeggen we nog tegen hen, omdat we zelf de auto niet helemaal meer vertrouwen. Rijden kunnen we, maar dit wordt eigenlijk onverantwoord.

Nieuwe auto inkopen = de oude auto verkopen

De vorst heeft gezorgd voor een scheur in de oude luchtinlaat. Nu is het echt tijd om de gebruikte wagen te verkopen. Gaat u naar een dealer garage? Waar u net zoveel retour krijgt dat u een leuke occasion kunt financieren? Of gaat u naar Van der Ven Auto's? Bij ons hoeft u geen occasion te kopen om uw wagen te verkopen. Ook niet als het een schade- of sloopauto betreft. Onze winst zit niet in de verkoop van auto's, maar juist in de opkoop van gebruikte auto's. Wagens die heel goed als donor kunnen fungeren om andere auto's mobiel te houden. Onze auto opkopers zijn dan ook altijd geïnteresseerd in uw auto die u wilt aanbieden. Wij weten er altijd meer uit te halen dan dat erin zit! Tevens beschikken wij intern over een modern autodemontage bedrijf, zodat wij ook geinteresseerd zijn in oude of versleten auto's.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Auto verkoop = goed geld verdienen op www.venauto.nl

Wilt u uw gebruikte, oude of jonge auto laten opkopen door Van der Ven Auto's? En bent u benieuwd naar de vergoeding die daar tegenover staat? Kijk dan vrijblijvend op https://www.venauto.nl/auto-verkopen/ en bied vandaag nog uw wagen aan. Dan krijgt u van ons heel snel een zeer fraai aanbod tot de opkoop van uw auto. De verkoop auto is dan snel geregeld. Waarbij wij uw wagen gratis komen ophalen en dan ook direct het RDW vrijwaringbewijs aan u afgeven. Gratis door heel Nederland. Onze auto opkopers zitten voor u klaar! Is het niet live, dan wel 24/7 op onze site.

Onze gratis landelijke auto ophaalservice is o.a. actief in de volgende plaatsen:

Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Spijkenisse, Gouda, Dordrecht, Schiedam, Papendrecht, Zwijndrecht, Delft, Zoetermeer, Rijswijk, Hoofddorp, Haarlem, Alkmaar, Haarlemmermeer, Amstelveen, Veenendaal, Amersfoort, Hilversum, Lelystad, Harderwijk, Almere, Soest, Ede, Oss, Den Bosch, Roosendaal, Breda, Etten Leur, Bergen op Zoom, Goes, Tilburg, Eindhoven, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Zierikzee, Helmond, Etten Leur, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, Apeldoorn, Zwolle, Assen, Venlo, Maastricht, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Tiel, Noord Brabant, Zuid Holland, Zeeland, Utrecht, Flevoland, Noord Holland, Gelderland, Groningen, Heerenveen, Overijssel, Limburg.