AUTO TOTAL LOSS

Mijn auto is total loss, wat nu?

Aan een schadeauto of sloopauto kun je nog redelijk wat geld verdienen. Als je auto na een aanrijding beschadigd is hoef je deze niet meteen naar een autosloop te brengen. Misschien dat je een autohandelaar kunt vinden die meer wil betalen voor je beschadigde auto .  Van der Ven Auto's beschikt tevens over een gerenommeerd occasion inkoop bedrijf waaraan je je sloopauto kunt verkopen.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling


Vaak verwachten mensen een sloopauto dit niks meer oplevert, omdat een kapotte auto waardeloos is. Dit is niet zo. Je kunt namelijk geld verdienen aan het inleveren van je auto bij een autosloop. Zo ontvang je alsnog wat geld voor je auto. Al moet je niet rekenen op vele honderden euro's. Vaak houdt het bij honderd tot misschien een paar honderd euro wel op.

Als ze je auto bij je huis of op een afgesproken plek ophalen, krijg je direct het geld voor je auto. Ook geven ze een vrijwaring RDW af. Wanneer je een vrijwaring RDW hebt hoef je voor de auto ook geen wegenbelasting te betalen. De meeste bedrijven die aan auto slopen doen hebben een of meerdere ophaalwagens in bezit. Een medewerker kan met een ophaalwagen je auto komen ophalen en meteen naar de sloperij brengen.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Doorgaans kun je kosteloos gebruik maken van deze ophaalwagens. In de meeste gevallen zijn er een aantal benodigdheden als je een auto wilt inleveren. Hierbij gaat het onder meer om: een voertuigbewijs, tenaamstellingsbewijs en het overschrijvingsbewijs. Wanneer je bij het inleveren van je auto geen kentekendelen of GAIK-kentekenplaten hebt, moet je je legitimeren met een legitimatiebewijs. Dit kan een rijbewijs, paspoort of een ID-kaart zijn. Een Total loss auto haalt Van der Ven Auto's kosteloos op in heel Nederland maar ook in de plaatsen Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Roosendaal, Breda, Eindhoven, Tilburg.