Autodemontage Den Haag

Uw specialist in (sloop)auto
inkoop en verkoop van Kwaliteitsonderdelen

Wilt u uw auto verkopen?

Vraag nu een gratis taxatie aan
Geen kenteken? Verder zonder kenteken

Ben je op zoek naar een auto onderdeel?

Altijd 70.000 onderdelen op voorraad
Geen kenteken? Verder zonder kenteken
100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Snelle afhandeling
Inkoop defecte auto's
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken
9,3

3144 klantbeoordelingen.

Willem Smits

Bestelde onderdeel klopt met de foto, prima geleverd, en goed verpakt!

M

Goed onderdeel en mooi op tijd

Peter

Netjes geleverd onderdeel

9,3

3144 klantbeoordelingen.

auto's: occasions, export en demontage

onderdelen nieuw binnen

Autodemontage is het nieuwe auto slopen. Met aandacht voor het milieu!

Autodemontage of auto slopen, het lijken synoniemen, maar niets is minder waar. Met het rigoureus slopen van een kapotte auto werden ook veel herbruikbare auto onderdelen vernietigd. Ook niet afbreekbare grondstoffen kwamen op de grote hoop. Apart verzamelen van het rubber langs de autoruit zal het smelten van de poolkap niet tegengaan, maar door het te recyclen in nieuwe producten als kindvriendelijke tegels onder de wipkip leveren we wel een aanzienlijke bijdrage aan het terugdringen van onnodige verspilling van materialen. Autodemontage in de omgeving van Den Haag en autodemontage Wijk bij Duurstede, autodemontage Asten, autodemontage Grave, autodemontage Halderberge, autodemontage Kapelle, autodemontage Kruisland, autodemontage Ospel, autodemontage Overijssel, autodemontage Rijen, autodemontage Willemstad. levert wel degelijk een bijdrage aan het milieubewustzijn!

Duurzame Autodemontage in de regio van Den Haag

De Kwaliteit Zorg Demontage is als een zorgverzekering voor milieubewust recyclen. Van KZD hebben wij drie sterren gekregen, de hoogste waardering voor duurzame autodemontage. Wij doen er dan ook alles aan om herbruikbare auto-onderdelen in Den Haag een tweede leven te geven en ten laatste de afvalproducten van elkaar te scheiden. Om het in cijfers uit te drukken: 95% van een sloopauto of schadewagen kan met zorgzame autodemontage gerecycled worden. De keuze voor ons autodemontage bedrijf is dus eigenlijk net zo vanzelfsprekend als uw bijdrage middels de glasbak en oud papier.

Nu uw auto aanbieden

U kunt reken op:

  • Wij komen overal in heel Nederland
  • Aantrekkelijke vergoeding voor uw sloopauto
  • 24/7 aanbieden en verkopen uw auto
  • Uw auto wordt kosteloos opgehaald
  • Deskundig personeel
  • Wij zijn marktleider autorecycling in Nederland
  • Volledig gratis aanbieden en ophalen
  • Directe betaling verkoopbedrag
  • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs

Wat levert duurzame autodemontage in Den Haag mij op?

Om maar meteen met de spreekwoordelijke 'deur in huis te vallen' biedt het een goedkoop reparatiealternatief voor uw (bedrijfs)auto. De onderdelen worden uitvoerig getest alvorens wij deze in ons 20.000m2 geautomatiseerd magazijn van onze autosloperij invoeren, waar u virtueel doorheen kunt lopen in uw zoektocht naar dat ene onderdeel. Wij geloven in onze werkwijze en bieden u liefst 3 maanden garantie op al onze kwaliteitsonderdelen en dat voor een schrijntje van de prijs in vergelijking met nieuwe onderdelen van de dealer. Daarbij leveren we landelijk uit en voor 15.00 uur besteld is morgen in huis, of u nu in Den Haag, Dordrecht of Enschede woont. Bovendien juichen ook de meeste verzekeringsmaatschappijen dit initiatief van harte toe, door het toekennen van een directe premiekorting op zowel beperkt- of volledig Cascoverzekering.