Autodemontage Utrecht

Wil je direct een bod? 085 06 44 884

Van der Ven Auto’s Wij geven auto’s, onderdelen en grondstoffen een tweede leven.

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients
100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Snelle afhandeling
Inkoop defecte auto's
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken
9,3

3482 klantbeoordelingen.

t

everything fine, fast delivery

Frank K.

Ik ben zeer tevreden, alles is goed gelukt, onderdeel past perfect! Geweldige service en bliksemlevering, beter dan dit wordt het niet. heel erg bedankt ;0)

Thomas

Geweldige service, item zoals beschreven, snelle levering! Top! 👍🏼

9,3

3482 klantbeoordelingen.

auto's: occasions, export en demontage

onderdelen nieuw binnen

Autodemontage is het nieuwe auto slopen. Met aandacht voor het milieu!

Autodemontage of auto slopen, het lijken synoniemen, maar niets is minder waar. Met het rigoureus slopen van een kapotte auto werden ook veel herbruikbare auto onderdelen vernietigd. Ook niet afbreekbare grondstoffen kwamen op de grote hoop. Apart verzamelen van het rubber langs de autoruit zal het smelten van de poolkap niet tegengaan, maar door het te recyclen in nieuwe producten als kindvriendelijke tegels onder de wipkip leveren we wel een aanzienlijke bijdrage aan het terugdringen van onnodige verspilling van materialen. Autodemontage in de omgeving van Utrecht en autodemontage Barendrecht, autodemontage Drimmelen, autodemontage Heemstede, autodemontage Cranendonck, autodemontage Brakel, autodemontage Linne, autodemontage Berg aan de Maas, autodemontage Den Bosch, autodemontage Egmond aan Zee, autodemontage Nieuw-Bergen. levert wel degelijk een bijdrage aan het milieubewustzijn!

Duurzame Autodemontage in de regio van Utrecht

De Kwaliteit Zorg Demontage is als een zorgverzekering voor milieubewust recyclen. Van KZD hebben wij drie sterren gekregen, de hoogste waardering voor duurzame autodemontage. Wij doen er dan ook alles aan om herbruikbare auto-onderdelen in Utrecht een tweede leven te geven en ten laatste de afvalproducten van elkaar te scheiden. Om het in cijfers uit te drukken: 95% van een sloopauto of schadewagen kan met zorgzame autodemontage gerecycled worden. De keuze voor ons autodemontage bedrijf is dus eigenlijk net zo vanzelfsprekend als uw bijdrage middels de glasbak en oud papier.

Nu uw auto aanbieden

U kunt reken op:

  • Wij komen overal in heel Nederland
  • Aantrekkelijke vergoeding voor uw sloopauto
  • 24/7 aanbieden en verkopen uw auto
  • Uw auto wordt kosteloos opgehaald
  • Deskundig personeel
  • Wij zijn marktleider autorecycling in Nederland
  • Volledig gratis aanbieden en ophalen
  • Directe betaling verkoopbedrag
  • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs

Wat levert duurzame autodemontage in Utrecht mij op?

Om maar meteen met de spreekwoordelijke 'deur in huis te vallen' biedt het een goedkoop reparatiealternatief voor uw (bedrijfs)auto. De onderdelen worden uitvoerig getest alvorens wij deze in ons 20.000m2 geautomatiseerd magazijn van onze autosloperij invoeren, waar u virtueel doorheen kunt lopen in uw zoektocht naar dat ene onderdeel. Wij geloven in onze werkwijze en bieden u liefst 3 maanden garantie op al onze kwaliteitsonderdelen en dat voor een schrijntje van de prijs in vergelijking met nieuwe onderdelen van de dealer. Daarbij leveren we landelijk uit en voor 15.00 uur besteld is morgen in huis, of u nu in Utrecht, Dordrecht of Enschede woont. Bovendien juichen ook de meeste verzekeringsmaatschappijen dit initiatief van harte toe, door het toekennen van een directe premiekorting op zowel beperkt- of volledig Cascoverzekering.