Autodemontage

Uw specialist in (sloop)auto
inkoop en verkoop van Kwaliteitsonderdelen

Wilt u uw auto verkopen?

Vraag nu een gratis taxatie aan
Geen kenteken? Verder zonder kenteken

Ben je op zoek naar een auto onderdeel?

Altijd 70.000 onderdelen op voorraad
Geen kenteken? Verder zonder kenteken
Eelco
5/5

Snelle levering

Wim jacobs
5/5

Vlotte levering, zeer correcte prijs

Rachid
5/5

Snel levering 👍

Jan
5/5

Geweldige service

John
5/5

Altijd wel het onderdeel dat je nodig hebt

100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Snelle afhandeling
Inkoop defecte auto's
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken

Auto's: Occasions, Export en demontage

Onderdelen nieuw binnen

Autodemontage

De autodemontage branche is de laatste jaren erg veranderd in positieve zin.

Veel bedrijven zijn de transformatie ondergaan van tranditionele autosloperij naar moderne orginele gebruikte onderdelen leverancier. Schade auto's worden minitieus gedemonteerd door deskundige monteurs welke diverse opleidingen op het gebied van afvalstoffen beheer, autotechniek en logistiek hebben gevolgd. Van der Ven Auto's onderscheid zicht binnen de autodemontage branche doordat zij marktleider zijn in het demonteren van aantallen per jaar. Tevens leveren wij uitsluitend kwaliteit onderdelen tegen een scherpe prijs welke direct online te bestellen zijn. Tevens beschikken wij over een online catalogus van ruim 4500 demontage auto's. Deze auto's zijn van alle merken en bouwjaren.

Nu uw oude auto verkopen voor hoogste prijs aan autodemontage bedrijf?

Welkom op de online expert op het gebied van moderne autodemontage. In enkele seconden bieden wij u de mogelijkheid om uw defecte sloopauto of schadeauto bij ons telefonisch of online aan te melden. Snel en betrouwbaar. Van der Ven auto's B.V. is ingericht om op een efficiënte manier uw demontage auto tegen een royale vergoeding in te kopen en deze kosteloos bij u thuis op te komen halen binnen 24 uur.Tevens werken wij met een deskundige planner die het transport keurig laat verzorgen. Tevens regelen wij het afmelden van uw auto bij het RDW binnen enkele ogenblikken. Zelfs als uw kenteken papieren niet compleet zijn, kunnen wij u hierin ontzorgen.

Nu uw auto aanbieden

U kunt reken op:

  • Wij komen overal in heel Nederland
  • Aantrekkelijke vergoeding voor uw sloopauto
  • 24/7 aanbieden en verkopen uw auto
  • Uw auto wordt kosteloos opgehaald
  • Deskundig personeel
  • Wij zijn marktleider autorecycling in Nederland
  • Volledig gratis aanbieden en ophalen
  • Directe betaling verkoopbedrag
  • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs

Strippen voor herbruikbare demontage auto onderdelen

De mannen die nog een Pirelli kalender in de garage hebben hangen, denken bij strippen misschien aan fijne striptease, maar dat wordt niet bedoeld bij de milieuvriendelijke manier van autodemontage. Bij elke sloopauto – of onherstelbare schade auto – zijn er onderdelen aan, in of op de wagen die voor recycling in aanmerking komen. Het rubber rondom de autoruiten, plastic elementen, staal, ijzer, glas, schuimrubber… Deze stoffen kunnen verwerkt worden tot weer andere producten. Er zitten ook vaak veel auto-onderdelen in een sloopwagen die nog van goede kwaliteit zijn. Bijvoorbeeld de remkabel, een buitenspiegel, een tellerklok, lichtmetalen velgen, de versnellingspook… het zou zonde zijn om die auto onderdelen te vernietigen of om te smelten. Zonde en slecht voor ons milieu. Tegenwoordige recyclen wij oude auto's tegen een 95% hergebruikt percentage. Hierop zijn wij binnen de autodemontage branche binnen Nederland erg trots.

Van der Ven Auto's voorloper in duurzame autodemontage

Van der Ven Auto's uit Roosendaal heeft zich in de loop der jaren ongekend ontwikkeld van autosloop bedrijf ‘oude stijl' tot ecologisch verantwoorde specialist in auto demontage. Modern en duurzaam in het demonteren van sloopauto's of schadewagens en voordelig voor mensen die op zoek zijn naar goede, gebruikte auto-onderdelen. De demontagehallen van de autosloperijen zijn ultramodern, waar elk werkstation zo is ingericht dat de hoeveelheid afvalstoffen tot een minimum beperkt wordt en de opbrengst gemaximaliseerd. Schadelijke vloeistoffen als benzine en diesel worden in grote tanks apart opgeslagen. Wat goed is voor recycling wordt gedemonteerd en verzameld en kwalitatief goede auto onderdelen worden apart gehouden voor het tweedehands onderdelen circuit. Uitvoerig getest, gelabeld naar automerk, auto type en prijsklasse. Alle demontage onderdelen zijn snel en gemakkelijk online te bekijken en te bestellen. Middels een moderne kenteken koppeling bent u bij ons verzekerd van het juiste onderdeel. Tevens ontvangt u gratis op elk producten een jaar garantie. Ook electronische onderdelen nemen wij retour indien deze defect is. Alle onderdelen zijn online voorzien van een onderdeel nummer, chassis nummer, kleur codes etcetera om u zo goed mogelijk te informeren over welk product dat u koopt.

Gecertificeerd volgens ARN, KZD*** en ISO 9001

Dat Van der Ven Auto's aan de hoogste eisen voldoet als het gaat om het duurzaam slopen van sloopauto's of schadewagens blijkt wel uit het feit dat Van der Ven Auto's ISO9001 en KZD*** gecertificeerd is. De Kwaliteit Zorg Demontage zelfs met drie sterren, het hoogste niveau. Verder werkt Van der Ven Auto's volgens de strenge eisen van ARN, het overkoepelende recycling orgaan van Nederland. Die laatste heeft gesteld dat in 2015 wettelijk 95% van het gewicht van een auto gerecycled moet worden. Een norm waar Autodemontage bedrijf Van der Ven Auto's al heel lang naartoe werkt. Tevens is Van der Ven Autorecycling B.V. aangesloten bij de STIBA. STIBA is de Nederlandse branche organisatie voor de autodemontage branche. Zij staan voor het promoten van het hergebruik van gebruikte onderdelen. Tevens zetten zij zich in om illigale sloop van voertuigen te voorkomen.

Over ons

Voor alle courante automerken en bouwjaren zijn kwaliteit auto materialen uit voorraad beschikbaar, afkomstig van schadeautos en demontageauto's. Deze technische- en carrosserie onderdelen worden professioneel gedemonteerd, vakkundig getest en opgeslagen in het geutomatiseerd onderdelen magazijn. Maak nu kennis met deze vorm van goedkoop en duurzaam alternatief reparerern en (preventief) onderhouden van uw kapotte auto.

Navigeer snel en gericht door de geavanceerde Online Auto Onderdelen Database van Van der Ven Auto's, op ondermeer automerk/model, motorcode, versnellingsbakcode en/of OEM origineel onderdeelnummer. Eenmaal op de productpagina aanbelandt, worden u originele foto's en volledige onderdeelspecificaties getoond. U bent op dat moment slechts één muisklik verwijderd van online auto onderdelen bestellen en veilig afrekenen via uw eigen bank. De eerstvolgende dag wordt uw order thuis of op het werk geleverd.

Wilt u deskundig advies of heeft u vragen aangaande het bestellen van een origineel, tweedehands auto onderdeel? Neem gerust contact op met onze 'vakidioten' van online support via chat, onderdelen@venauto.nl of binnen de ruime openingstijden op telefoonnummer 0165-559 230, keuzemenu 1.

autodemonstage
Stel hier je vraag