Autodemontage

Uw specialist in (sloop)auto
inkoop en verkoop van Kwaliteitsonderdelen

Wilt u uw auto verkopen?

Vraag nu een gratis taxatie aan
Geen kenteken? Verder zonder kenteken

Ben je op zoek naar een auto onderdeel?

Altijd 70.000 onderdelen op voorraad
Geen kenteken? Verder zonder kenteken
100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Snelle afhandeling
Inkoop defecte auto's
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken
9,3

2788 klantbeoordelingen.

Jörg

Schneller Versand , Ware ist wie beschrieben.

Aivis

Goede onderdelen nog met garantie.

Freek Martens

Goed product, voor een uitstekende prijs. En vlot verzonden. Super!

9,3

2788 klantbeoordelingen.

Auto's: Occasions, Export en demontage

Onderdelen nieuw binnen

Autodemontage

De autodemontage branche is de laatste jaren erg veranderd in positieve zin. Veel bedrijven zijn de transformatie ondergaan van traditionele autosloperij naar moderne leverancier van originele gebruikte onderdelen. Schadeauto's worden zorgvuldig gedemonteerd door deskundige monteurs die diverse opleidingen op het gebied van afvalstoffenbeheer, autotechniek en logistiek hebben gevolgd.

Van der Ven Auto's onderscheid zich binnen de autodemontagebranche doordat wij marktleider zijn in het demonteren van grote aantallen per jaar. Daarnaast leveren wij uitsluitend kwaliteitsonderdelen tegen een scherpe prijs. Deze onderdelen kunt u direct online bestellen. Bovendien beschikken wij over een online catalogus van ruim 4500 demontage auto's. Deze auto's zijn van alle merken en bouwjaren. De onderdelen die wij leveren worden bovendien altijd met 12 maanden garantie verkocht. Zoveel vertrouwen hebben wij in de kwaliteit van onze producten. Deze garantie kunnen we u bieden omdat we ieder onderdeel na het demonteren van de auto uitvoerig controleren.

Nu uw oude auto verkopen voor de hoogste prijs aan een autodemontage bedrijf?

Welkom bij de online expert op het gebied van moderne autodemontage. Wij bieden u de mogelijkheid om uw defecte sloopauto of schadeauto binnen enkele seconden telefonisch of online bij ons aan te melden, snel en betrouwbaar. Van der Ven Auto's B.V. is ingericht om op een efficiënte manier uw demontage auto tegen een royale vergoeding in te kopen, en om deze kosteloos bij u thuis op te komen halen binnen 24 uur. Tevens werken wij met een deskundige planner die het transport keurig laat verzorgen. Bovendien regelen wij het afmelden van uw auto bij het RDW binnen enkele ogenblikken. Zelfs als uw kentekenpapieren niet compleet zijn, kunnen wij u hierin ontzorgen.

Nu uw auto aanbieden

U kunt reken op:

  • Wij komen overal in heel Nederland
  • Aantrekkelijke vergoeding voor uw sloopauto
  • 24/7 de mogelijkheid om uw auto aan te bieden en te verkopen
  • Uw auto wordt kosteloos opgehaald
  • Deskundig personeel
  • Wij zijn marktleider autorecycling in Nederland
  • Volledig gratis aanbieden en ophalen
  • Directe betaling van het verkoopbedrag
  • Direct uw RDW-vrijwaringsbewijs

Het strippen van de auto

Bij Van der Ven Auto’s kunt u zeker zijn van milieuvriendelijke demontage van de auto. De auto wordt compleet gestript. Bij elke sloopauto – of onherstelbare schadeauto – zijn er onderdelen aan, in of op de wagen die voor recycling in aanmerking komen. Het rubber rondom de autoruiten, plastic elementen, staal, ijzer, glas, schuimrubber etc. Deze stoffen kunnen verwerkt worden tot weer andere producten. Er zitten ook nog vaak veel auto-onderdelen in een sloopwagen die nog in prima staat verkeren. Bijvoorbeeld de remkabel, een buitenspiegel, een tellerklok, lichtmetalen velgen en de versnellingspook. Het zou zonde zijn om die auto-onderdelen te vernietigen of om te smelten. Zonde en slecht voor ons milieu. Tegenwoordig zijn we in staat om 95% van een auto te recyclen. Hierop zijn wij binnen de autodemontagebranche van Nederland erg trots.

Van der Ven Auto's is voorloper in duurzame autodemontage

Van der Ven Auto's uit Roosendaal heeft zich in de loop der jaren op ongekende wijze ontwikkeld van autosloopbedrijf in ‘oude stijl' tot ecologisch verantwoord specialist in autodemontage. Modern en duurzaam in het demonteren van sloopauto's of schadewagens, en voordelig voor mensen die op zoek zijn naar goede, gebruikte auto-onderdelen. De demontagehallen van de autosloperij zijn ultramodern, waar elk werkstation zo is ingericht dat de hoeveelheid afvalstoffen tot een minimum beperkt wordt en de opbrengst gemaximaliseerd. Schadelijke vloeistoffen als benzine en diesel worden in grote tanks apart opgeslagen.

Wat goed is voor recycling wordt gedemonteerd en verzameld en kwalitatief goede auto-onderdelen worden apart gehouden om als tweedehands-onderdelen verkocht te worden. Ieder onderdeel wordt uitvoerig getest en gelabeld naar automerk, autotype en prijsklasse. Alle demontage onderdelen zijn snel en gemakkelijk online te bekijken en te bestellen. Middels een moderne kentekenkoppeling, bent u bij ons verzekerd van het juiste onderdeel. Bovendien ontvangt u op alle producten standaard een jaar garantie. Ook elektronische onderdelen nemen wij retour indien deze defect zijn. Alle onderdelen zijn online voorzien van een onderdeelnummer, chassisnummer en van kleurcodes etc., om u zo goed mogelijk te informeren over het product dat u koopt.

Gecertificeerd volgens ARN, KZD*** en ISO 9001

Dat Van der Ven Auto's aan de hoogste eisen voldoet als het gaat om het duurzaam slopen van sloopauto's of schadewagens, blijkt wel uit het feit dat Van der Ven Auto's ISO9001 en KZD*** gecertificeerd is. Wij hebben het keurmerk van Kwaliteit Zorg Demontage met drie sterren, het hoogste niveau. Verder werkt Van der Ven Auto's volgens de strenge eisen van ARN, het overkoepelende recyclingorgaan van Nederland. Die laatste heeft gesteld dat in 2015 wettelijk 95% van het gewicht van een auto gerecycled moet worden. Een norm waar Autodemontage bedrijf Van der Ven Auto's al heel lang naartoe werkt. Ook is Van der Ven Autorecycling B.V. aangesloten bij de STIBA. STIBA is de Nederlandse brancheorganisatie voor de autodemontage branche. Zij staan voor het promoten van het recyclen van gebruikte onderdelen. Bovendien zetten zij zich in om illegale sloop van voertuigen te voorkomen.

Over ons

Voor alle courante automerken en bouwjaren zijn kwalitatieve automaterialen uit voorraad beschikbaar, afkomstig van schade- en demontageauto's. Deze technische- en carrosserie onderdelen worden professioneel gedemonteerd, vakkundig getest en opgeslagen in het geautomatiseerde onderdelenmagazijn. Dankzij onze gebruikte onderdelen, heeft u de mogelijkheid om uw auto goedkoop te repareren en te onderhouden.

Navigeer snel en gericht door de geavanceerde Online Auto Onderdelen Database van Van der Ven Auto's. De onderdelen zijn gesorteerd op onder meer automerk/model, motorcode, versnellingsbakcode en/of OEM origineel onderdeelnummer. Eenmaal op de productpagina aanbeland, krijgt u originele foto's en volledige onderdelenspecificaties getoond. U hoeft op dat moment slechts één keer te klikken om online auto-onderdelen te bestellen en veilig af te rekenen via uw eigen bank. De eerstvolgende dag wordt uw order thuis of op het werk geleverd.

Wilt u deskundig advies of heeft u vragen aangaande het bestellen van een origineel, tweedehands auto-onderdeel? Neemt u dan gerust contact op met onze 'vakidioten'. Dat kan via onze online support chat, met ons mailadres(onderdelen@venauto.nl), of telefonisch tijdens onze openingstijden (0165-559230, keuzemenu 1). Wij zullen de mogelijkheden omtrent autodemontage of een van onze andere diensten/producten graag met u doornemen.

autodemonstage
Chat
Stel hier je vraag