Auto’s, auto onderdelen en de export naar het buitenland. (3 maart 2011)

Van der Ven Auto's uit Roosendaal kent geen reisbeperking als het gaat om nieuwe en gebruikte auto-onderdelen en occasions. Want wat de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen ook is geworden op 2 maart, Van der Ven Auto's blijft auto-onderdelen en wagens exporteren naar het buitenland. Vanzelfsprekend hopen we op minder regels, waardoor het gemakkelijker wordt om de export van uw auto te verzorgen, maar we blijven altijd grensverleggend bezig.

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief
Start zoeken   ›

Stel: uw auto komt in opstand in Ierland doordat de waterpomp het begeven heeft, dan zou het toch wel erg prettig zijn als u het gewenste auto-onderdeel binnen afzienbare tijd in het land van bestemming hebt. En door de gestegen olieprijs (lees: benzineprijs) kan het dan een uitkomst zijn als u - tegen een voordelige prijs - voor een gebruikt onderdeel kunt kiezen. Bij Van der Ven Auto's is dat geen enkel probleem

Wat nog niet veel mensen weten, maar wat ook een belangrijke bedrijfstak is binnen Van der Ven Auto's is de export van wagens. Zowel binnen als naar buiten de Europese Unie. Of u nu een lading Volkswagens naar Italië, of diverse Amerikaanse sedans naar Oman wilt transporteren, Van der Ven Auto's ondersteunt u van het begin tot aan het einde. Dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken of de auto's (occasions) beschikken over de juiste douane formulieren, EU vrijwaringen bij de belastingdienst, verzekeringen, etc. Alles dat erbij komt kijken, regelen wij voor u.