Autosloperij Van der Ven Auto's voor de provincie Limburg (28 mei 2012)

Limburg kent roerige tijden. Eerst was daar de val van de coalitie (CDA, VVD en PVV) in de Provinciale Staten, gevolgd door de opstand tegen (en de invoering van) de Wietpas. De Limburgse energiesubsidie op duurzame energiebesparende maatregelen komt terug, maar het enige dat maar niet wil verdwijnen, zijn de radio uitzendingen van ANWB verkeersinformatie waarin weer melding wordt gedaan van een 'file tussen Eindhoven en Maastricht'. Die komen zo vaak voorbij dat zelf Rijkswaterstaat zich afvraagt hoe het kan dat juist daar zoveel ongelukken gebeuren. Toch is ook bij een auto ongeluk niet direct alles verloren...

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief
Start zoeken   ›

Gratis sloop auto ophaaldienst

Wie met een sloopauto of onherstelbare schade wagen zit opgescheept, belt Van der Ven Auto's. Wij komen uw defecte auto - rijp voor de sloop - gratis bij u voor de deur ophalen, of juist daar waar de auto is achtergebleven.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Royale vergoeding en het RDW vrijwaringbewijs

Naast onze gratis ophaalservice, verdient u meer service bij Van der Ven Auto's. Zo bieden wij u een hoge prijs voor uw sloopwagen of schade auto en krijgt u op het moment van ophalen direct het RDW vrijwaringbewijs van onze vrachtwagenchauffeur. Op die manier bent u van alle zorgen verlost en brengen wij uw sloopauto naar onze eigen autosloperij waar we de kapotte wagen op de meest milieuvriendelijke wijze, hoogwaardig gaan demonteren. De recycling of demontage gebeurt volgens de eisen van ARN en met de KZD*** en ISO 9001 certificaten. Dat betekent dus dat Van der Ven Auto's in de sloperij werkt volgens de meest duurzame richtlijnen. Een prettig idee voor wie - net als wij - begaan is met het milieu.

Inkoop, verkoop, aanbieden sloopauto

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Van der Ven Auto's voor het aanbieden of verkopen uw kapotte wagen of sloopauto. U kunt ons bellen op het centrale nummer(0165) 55 92 30, het directe sloopauto inkoop mobiele nummer (085) 06 44 880 of u kunt de schade- of sloopauto verkopen met het online formulier op de website www.venauto.nl door op de volgende link te klikken:https://www.venauto.nl/recycling/

Naar de auto sloperij vanaf elke plaats in Limburg

Voelt u zich aangesproken door de vele voordelen die Van der Ven Auto's u biedt voor uw sloopauto? Ook al had u dat nooit gedacht? Neem dan nog vandaag contact met ons op en ervaar hoe betrouwbaar, servicegericht en klantvriendelijk Van der Ven Auto's is. Voor iedereen. Of u nu in Weert, Valkenburg, Echt, Sittard, Geleen, Stein, Hoensbroek, Heerlen, Brunssum, Meerssen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Sibbe, Schinnen, Elsloo, Voerendaal, Bunde, Grathem, Maasbracht of St. Joost woont.