Auto's

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling
Net even meer
auto
  

Auto verkoop? Specialist in verkoop van betaalbare auto's!

Van der Ven Auto's uit Roosendaal levert betrouwbare auto's tegen groothandelprijzen, in binnen- en buitenland. Met prima service en uitstekende voorwaarden. Veel opties zijn mogelijk: uw auto inruilen, een financieringsregeling (na toetsing bij het BKR), maar ook kunt u bij ons uw auto verkopen zonder dat u een auto bij ons terugkoopt. De totale begeleiding bij export (o.a. met douanedocumenten) regelen wij ook graag voor u.

 

Ruime voorraad occasions. Altijd 300 auto's op voorraad!

Zoekt u voordelige 2de hands auto's in Brabant? Wij hebben een snel wisselende voorraad goedkope occasions in Roosendaal van alle automerken en in alle prijsklassen. Met onze zoekmachine ziet u direct of ook uw auto ertussen staat. Elke occasion wordt met APK geleverd.

 

Gebruikte Auto verkopen? De occasion inkoop expert.

Wij kopen alle merken gebruikte auto's in. Door onze jarenlange expertise zijn wij in staat om markt concurrerende prijzen voor uw auto te betalen. Het adres voor de verkoop van uw auto. Direct uw auto aanbieden?

 

Reparatie en onderhoud van uw auto regio roosendaal?

Een ruime, milieuvriendelijke werkplaats met de meest moderne apparatuur én ons deskundige personeel is onze garantie voor het volledige onderhoud aan uw auto. U wilt tenslotte kunnen vertrouwen op een veilige auto. Het autobedrijf Van der Ven Auto's kan u optimaal voorzien in deze service.

 

Contact voor de aankoop of verkoop van uw voertuig.

Voor direct contact met onze verkopers.
BEL: 06-51896460