Autosloop Amsterdam

Uw specialist in (sloop)auto
inkoop en verkoop van Kwaliteitsonderdelen

Wilt u uw auto verkopen?

Vraag nu een gratis taxatie aan
Geen kenteken? Verder zonder kenteken

Ben je op zoek naar een auto onderdeel?

Altijd 70.000 onderdelen op voorraad
Geen kenteken? Verder zonder kenteken
Nelson
4/5

heb een startmotor besteld, maar ging verkeerd met postcode bij aflevering..twee weken later kreeg ik een andere toegestuurd nadat ik gebeld had. al bij al een hebben ze het goed opgelost

Thomas
5/5

I ordered from Germany on Sunday evening and Tuesday morning I had the part. It was in fine condition and the car was fixed in no time at all. Thank you!

Der Service ist sehr gut und das Schneiden ist ausgezeichnet
5/5

Verstümmelung Verstümmelung und gute Behandlung

jc verspecht
5/5

Agréablement surpris

kees brugman
5/5

Het product is goed, maar blijkt overbodig,

100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Snelle afhandeling
Inkoop defecte auto's
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken

auto's: occasions, export en demontage

onderdelen nieuw binnen

De virtuele autosloop voor de omgeving van Amsterdam

De moderne virtuele landelijke autosloop van Nederland en Amsterdam en autosloop Woerden, autosloop Houten, autosloop Rhoon, autosloop Kaatsheuvel, autosloop Maasdriel, autosloop Scheemda, autosloop Wapenveld, autosloop Alphen-Chaam, autosloop Den Bommel, autosloop Sint-Maartensdijk.. Van der Ven Auto's beschikt over een hedendaagse autosloperij centraal gelegen in het land. Vanaf deze locatie worden met betrekking tot de inkoop van sloopauto's en schadeauto's, evenals de verwerking hiervan, en de inventarisatie en verkoop van gebruikte groene onderdelen landelijk aangeboden. Van der Ven auto's maakt gebruik in de omgeving van Amsterdam van het totaal concept duurzame mobiliteit. Deze autosloop scoort hoog onder de term maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De autosloop in Amsterdam gaat zoveel opleveren, auto-onderdelen zijn een uitkomst!

Tijdens het auto rijden staan we er niet bij stil, maar elke wagen is een mechanisch, elektronisch goudmijn en dan hebben we het nog niet eens over de carrosserie. Hagelschade op de motorkap, een kras in het zijportier of een deuk in de achterbumper. dat valt ons wel meteen op, ook in de regio van Amsterdam. Ook als de automatische deurvergrendeling het begeeft, de lederen versnellingspook begint te rafelen of de radioantenne is afgebroken. Het wordt pas echt een probleem met een gebroken v-snaar, een vastgelopen remklauw of een kapotte startmotor. Dat zijn meestal ook de duurdere reparaties waarop onze autosloop perfect kan inspelen.

De autosloop in Amsterdam is dan ook allang geen afvalverwerking meer in de welvaartsstaat waar auto's als consumptiegoederen verkocht werden. Niet alleen zien we steeds meer hybride wagens en elektrische auto's, maar het besef van sloopauto recycling — ook in de automarkt — groeit gelukkig evenredig. Slim hergebruik van goede gebruikte kwaliteit auto-onderdelen verlengt de levensduur van uw auto zonder absurd hoge materiaal kosten. En als u dan ook nog eens garantie krijgt op de originele, groene auto onderdelen, dan is een duurzame keuze voor dit autodemontage bedrijf toch snel gemaakt?! Bezint eer ge weer duur pint en maak vandaag nog de keuze voor duurzame autosloop onderdelen.

Nu uw auto aanbieden

U kunt reken op:

  • Wij komen overal in heel Nederland
  • Aantrekkelijke vergoeding voor uw sloopauto
  • 24/7 aanbieden en verkopen uw auto
  • Uw auto wordt kosteloos opgehaald
  • Deskundig personeel
  • Wij zijn marktleider autorecycling in Nederland
  • Volledig gratis aanbieden en ophalen
  • Directe betaling verkoopbedrag
  • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.