Autosloop Rotterdam

Wil je direct een bod? 085 06 44 884

Van der Ven Auto’s Wij geven auto’s, onderdelen en grondstoffen een tweede leven.

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients
Sehr Gut
5/5

Sehr gut

J.
1/5

Op de website staat "vandaag geleverd, morgen in huis". Een week later nog steeds niets mogen ontvangen.

Anouk
5/5

Goede prijs en Snel op kunnen halen

Ratsche70
5/5

Schnelle Lieferung. Artikel erhalten wie beschrieben. Alles super.

P
5/5

Snelle levering!

100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Snelle afhandeling
Inkoop defecte auto's
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken

auto's: occasions, export en demontage

onderdelen nieuw binnen

De virtuele autosloop voor de omgeving van Rotterdam

De moderne virtuele landelijke autosloop van Nederland en Rotterdam en autosloop The Hague, autosloop Doesburg, autosloop Dwingeloo, autosloop Loppersum, autosloop Meerveldhoven, autosloop Opende, autosloop Paterswolde, autosloop Schipluiden, autosloop Urmond, autosloop Neder-Hardinxveld.. Van der Ven Auto's beschikt over een hedendaagse autosloperij centraal gelegen in het land. Vanaf deze locatie worden met betrekking tot de inkoop van sloopauto's en schadeauto's, evenals de verwerking hiervan, en de inventarisatie en verkoop van gebruikte groene onderdelen landelijk aangeboden. Van der Ven auto's maakt gebruik in de omgeving van Rotterdam van het totaal concept duurzame mobiliteit. Deze autosloop scoort hoog onder de term maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De autosloop in Rotterdam gaat zoveel opleveren, auto-onderdelen zijn een uitkomst!

Tijdens het auto rijden staan we er niet bij stil, maar elke wagen is een mechanisch, elektronisch goudmijn en dan hebben we het nog niet eens over de carrosserie. Hagelschade op de motorkap, een kras in het zijportier of een deuk in de achterbumper. dat valt ons wel meteen op, ook in de regio van Rotterdam. Ook als de automatische deurvergrendeling het begeeft, de lederen versnellingspook begint te rafelen of de radioantenne is afgebroken. Het wordt pas echt een probleem met een gebroken v-snaar, een vastgelopen remklauw of een kapotte startmotor. Dat zijn meestal ook de duurdere reparaties waarop onze autosloop perfect kan inspelen.

De autosloop in Rotterdam is dan ook allang geen afvalverwerking meer in de welvaartsstaat waar auto's als consumptiegoederen verkocht werden. Niet alleen zien we steeds meer hybride wagens en elektrische auto's, maar het besef van sloopauto recycling — ook in de automarkt — groeit gelukkig evenredig. Slim hergebruik van goede gebruikte kwaliteit auto-onderdelen verlengt de levensduur van uw auto zonder absurd hoge materiaal kosten. En als u dan ook nog eens garantie krijgt op de originele, groene auto onderdelen, dan is een duurzame keuze voor dit autodemontage bedrijf toch snel gemaakt?! Bezint eer ge weer duur pint en maak vandaag nog de keuze voor duurzame autosloop onderdelen.

Nu uw auto aanbieden

U kunt reken op:

  • Wij komen overal in heel Nederland
  • Aantrekkelijke vergoeding voor uw sloopauto
  • 24/7 aanbieden en verkopen uw auto
  • Uw auto wordt kosteloos opgehaald
  • Deskundig personeel
  • Wij zijn marktleider autorecycling in Nederland
  • Volledig gratis aanbieden en ophalen
  • Directe betaling verkoopbedrag
  • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs